Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 4 november 2011
Binnenland MU12-2- BOB MU12-1 (Meisjes 12-2 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdagochtend 09:35 uur. Twee weken de tijd gehad om te oefenen, te oefenen en te.. uit te rusten. Er stonden al eer paar meiden te trappelen van ongeduld voor een dichte deur. Tja kwart voor tien is kwart voor tien en toen konden ze naar binnen. Even wachten op de shirts, maar om 09:55 stonden de meiden klaar in de zaal. Coach Mary werd vervangen door Coach Leo en hij ondersteunde Wilcoach.
Achteraf een tactische wissel…

Na een warming up onderleiding van Leo konden de meiden aan de slag. Net als onze meiden hadden de meiden van BOB nog geen overwinning geboekt. Dus vol goede moet gingen ze van start. De meiden van Binnenland gingen goed van start. Via Kim, Isabeau en Iris stond het na de eerste periode 6-2. In de tweede periode kwam BOB iets terug, maar door scores van Isabeau en Monica stond het 10-6 voor Binnenland. De derde periode werd er veel gelopen en fel verdedigd. Dit resulteerde in twee keer een vrije worpserie waaruit zowel Abigail als Kim elk één keer scoorden. De vierde periode waren onze meiden zeer gedreven, maar de basket leek wel dicht geplakt met folie. Tien keer de ring raken zonder te scoren. BOB scoorde wel en stond aan het eind van de vierde periode in eens voor met 12-13.

De pauze werd gebruikt om MU12-2 weer op adem te krijgen. Wilcoach gaf nog wat instructies en liet de meiden nog even een paar oefeningen draaien. Dit bleek achteraf net even het zetje wat de meiden nodig hadden. De vijfde periode werd de periode van IRIS. Ze scoorde drie keer in deze periode terwijl BOB vijf punten bij elkaar sprokkelde. BOB bleef rustig en wachtte haar kansjes af. Onze meiden bleven rennen en liepen zelfs tegen een paar persoonlijke fouten aan. Niemand wilde meer op de bank zitten. Er werd geknokt voor elke bal. Er werd zelfs gedoken en gestruikeld om elke bal te pakken. Het mocht echter niet helpen. Aan het eind van periode zes stond het 18-20 voor BOB.
In periode zeven liep BOB door een opvlieging uit naar 18-22. Echter door scores van Monica en Iris stond het aan het eind van periode weer gelijk: 22-22.

Dus moesten de laatste vier minuten de beslissing brengen. De meiden werden nog één keer geïnstrueerd door Leo en opgepept door Wilcoach. Verliezen was niet erg als ze maar er vol tegen aan gingen. Na de 1, 2, 3 lets go, gingen de meiden nog een keer vol erin. Isabeau scoorde de 24-22 en gelukkig voor de meiden van Binnenland scoorde BOB even niet. Sup(e)rIRIS schakelde de vijfde versnelling in, ging er fel in, pakte twee keer een bal af en scoorde ook nog eens haar zesde en zevende tweepunter. BOB kon nog maar één keer scoren waardoor onze meiden de eerste overwinning te pakken hadden. 28-24.
Zowel de meiden als de coaches waren zeer blij en uitbundig. De wedstrijdtafel werd meerdere malen bezocht om zeker te zijn van de overwinning.

Zaterdag 5 november spelen we om 09:45 uur ‘uit’ tegen Binnenland MU12-1. Dus neem je rust en zorg dat we ze een poepie kunnen laten ruiken. Zorg dat we om 09:15 compleet zijn. Regel opa’s en oma’s, papa’s en mamma’s, broers en zussen en overige vrienden om ons aan te moedigen.

Wij, de coaches, kunnen terug zien op een spannende wedstrijd en zijn blij met de vooruitgang van het spel.

Met sportieve groet,
Coach Leo en Wilcoach


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.