Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 16 oktober 2011
JU22-1 lekker op dreef tegen New Starts thuis (Heren 22-1 Team)

Uitslagen en standen


Start herfst vakantie en een heerlijk weertje buiten dit weekend. Wij mochten zaterdagmiddag om 14.00 uur thuis spelen na de wedstrijd van J20-1. Deze keer een lekker lang veld voor ons tegen New Starts en dat is goed voor de conditie mannen.
Stef was helaas ziek, Mitch had een andere basketball verplichting en Nick loopt nog met zijn knie blessure. Amrith uit JU22-2 had ik gevraagd met ons mee te doen en zodoende waren we met 9 man voor de tweede wedstrijd tegen New Starts. We hadden twee ervaren rotten als scheidsrechters dus mondje houden was het advies. We begonnen redelijk goed maar we hadden pech dat de bal er niet direct in viel. New Start kreeg de bal er wel in en we keken tegen een achterstand aan. In de aanval wilden wij te geforceerd snel scoren en de keuzes konden technisch beter, verdedigend stonden we een metertje te ver van onze tegenstander vandaan. Eerste kwart 12 – 16 voor New Stars. Geen paniek maar elkaar wel toegesproken dat we veel feller op de bal moeten verdedigen en meer snelheid moeten laten zien. Blijkbaar hadden we elkaar begrepen want het tweede kwart hadden we New Starts helemaal in onze greep. Man to man goed en fel erop zorgde voor een aantal malen balwinst en de transitie naar de aanval verliep goed met een paar mooie acties. Ook waren we scherp met de aanvalsrebounds en zodoende dwongen we veel balbezit af. Onze Jeroens en Leroy waren lekker op dreef dit kwart. Scoorde 2e kwart was 21-7 in ons voordeel.
Tweede helft moeten we het tempo erin houden en vooral onze felheid op de bal erin houden.
Onze Jeroens schieten er nog een aantal punten in en New Starts biedt weinig weerstand.
Wij blijven goed spelen met elkaar in het derde kwart. Amrith en Jeffrey scoren beiden 4 punten in dit kwart en Thomas zet de score op 55 – 34 in ons voordeel. De wedstrijd is gespeeld en dat merken we in het vierde kwart. We laten onze verdediging een beetje terug zakken, we worden slordig in de aanval opties en daar maakt New Start direct gebruik van. Toch nog even een time-out genomen om het team op scherp te krijgen. Meer op de bal verdedigen, laat je niet weg zetten en geen New Start speler in onze bucket toe laten. New Start krijgt drie keer de kans op twee vrije worpen maar weten er geen een in te gooien. Thomas was niet gelukkig met zijn schot deze wedstrijd maar in de laatste seconde toch een driepunter erin. Een eenvoudige 70 – 44 overwinning mede door goed verdedigend spel in het tweede en derde kwart en het samenspel (kijkend naar assists en fastbreaks) gaat vooruit.
De scores waren als volgt verdeeld: Finn 2, Jeffrey 8, Jeroen H 10, Spierbal 16, Jos 6, Leroy12, Remco 1, Thomas 11 en Amrith 4.
 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.