Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 9 oktober 2011
Heren 22-1 pakt de punten uit tegen BS Leiden (Heren 22-1 Team)

Uitslagen en standen


Eerst een korte introductie. Heren 22-1 speelt in de “1211”competitie op rayon west niveau. Dit jaar onder de aansturing van een nieuwe trainer/coach die vorig jaar Dames 2 deed.
Het volledige team bestaat uit maximaal 12 man, maar er is dit seizoen ook een heren 22-2 team en sommigen hebben andere verplichtingen als wij een wedstrijd spelen. Gisteren mochten zowel 22-1 uit spelen tegen BS Leiden en 22-2 ging voor het eerst thuis aantreden. Vanwege een knie blessure van “beton” Nick en verplicht werken voor Wilco hadden beiden team slechts 8 spelers. Onze slimme Jeroen Hummelen deed deze keer mee met 22-2. En kleine Stef, die vorige week zijn eigen camera team van TV Rijnmond mee nam, deed ook met hen mee. Wie zitten er verder in 22-1? Even voorstellen: Pivot Jeffrey de grote broer van Kevin uit H1 speelt bij ons, schutter Thomas die al meer dan 11 jaar lid is van Binnenland en elk eerste team van de jeugd heeft gezien, verder hebben we Spierbal (Jeroen K) in ons midden, Finn die altijd wil dunken in een wedstrijd, snelle Jos onze guard die dat ook kan, swingman Leroy altijd goed voor een shot block in de wedstrijd, Remco die uit is op een 3 punter en “inzicht” Mitch die altijd op de juiste plek staat en waar de tegenstander over struikelt.

De sprongbal was voor Leiden met hun lange pivot. Maar onze start was goed met een mooie drive van Jos door het midden. Daarna liep het bij ons een paar minuten niet lekker. 4-2 na 5 minuten gaf het score bord aan. De bal wilde erbij ons niet in en we moesten veel verdedigend herstellen vanwege ons slordig balverlies. Time-out genomen, zelf vertrouwen erin gesproken en werken in het veld. Daarna nam Mitch het initiatief met een paar acties in de bucket, gevolgd door een jump schot van Jeroen en een aanval rebound actie van Leroy, die een fout mee kreeg en met twee vrije worpen de stand van het eerste kwart bepaalde op 13-16.

In het tweede kwart blijven we slordig de bal weggooien maar verdedigend was er gelukkig herstel. Jeffrey heeft nog last van zijn enkel en kan er nog niet voor 100% tegen aan in de aanval, verdedigend pakt hij wel zijn rebounds. Thomas gooit er een 3 punter in en we nemen wat afstand halverwege het tweede kwart. BS Leiden krijgt echter een opleving, ze zitten agressief op de bal, wij zijn te slap met onze passing en we krijgen een paar breaks om onze oren. Een time-out hebben we nodig om de rust in de ploeg terug te krijgen. Dat lukt niet helemaal en BS Leiden staat voor met 36-35 halverwege.

Naar de kleedkamer om elkaar uit te leggen wat beter kan en waar onze mogelijkheden zitten in deze game. Verdedigend kan het feller en moet het dichter op de man. Finn scoort direct na rust en we staan weer voor. Wij houden Leiden 4 minuten af van een score en zelf gooien we de bal er wel in. Thomas schiet een 3 punter en Leroy maakt een paar mooie drives naar de ring. Nog een 3 punter en we gaan met vertrouwen het vierde kwart in, 44-54 is de stand.

Begin 4e kwart zijn het Remco en Leroy die de punten er in gooien en we staan als team goed te verdedigen. We spelen de wedstrijd met nog een paar mooie acties uit. Jos had deze keer zijn dag niet en zette de stand met 1 rake vrije worp op 74 punten voor ons. In de laatste seconden vond Mitch het wel prima en ging rustig de winst in ontvangst nemen en de bal naar de scheidsrechter brengen. Weer 2 winst punten binnen mannen. Drie wedstrijden op rij gewonnen. We lopen op schema maar we zijn er nog lang niet! Er is nog veel trainingswerk in de fundamentals te verrichten. De punten aan onze kant waren als volgt verdeeld: Finn 9, Spierbal 6, Jos 4, Leroy18 (plus 2 shot blocks), Mitch15, Remco11 en Thomas11.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.