Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 6 oktober 2011
Binnenland MU12-2 – River Trotters MU12-1 (Meisjes 12-2 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdagmiddag 12:30 uur. De mussen vallen van het dak. De warmste oktoberdag van de afgelopen 109 jaar en wij gaan …. BASKETBALLEN. Deze keer kwam River Trotters uit Hardinxveld Giesendam opbezoek. MU12-1 had de eerste wedstrijd al verloren van deze sterren. Wilcoach kreeg vooraf nog een paar nuttige tips van Gerwin. Er was echter één groot probleem, eigenlijk twee. Bij de tegenstander speelt een toptalent en wij konden onze mouwen niet opstropen.

Na een korte maar toch gedegen warming up, konden de meiden aan de slag.  Vol goede moet gingen ze van start. River Trotters (RT) ging furieus van start en begon met een 0-14 voorsprong. In het tweede bedrijf scoorden we zowaar twee punten. Florianne kreeg de eer. De tegenstander maakte er maar 12 en zo stonden we op een kwart van de wedstrijd op 2-26. Het was zwaar voor de meiden. 


Teampagina bijgewerkt

Stuk voor stuk kwamen ze uitgeput naar de bank. Maar met de hulp van Kim S. en Florianne hadden we een beetje lucht op de bank. De tegenstander was gemiddeld toch wel twee maatjes forser en sterker. Hiermee vormden ze een heus blok en een gedegen aanval. 

Periode 3 en 4 ging het net als vorige week ietsiepietsie beter. Door een score van Burcu en “Isabeau” gingen de meiden rusten met een 6-48 stand.

De pauze werd gebruikt om MU12-2 weer op adem te krijgen. “zijn we pas op de helft” hoorde ik een paar meiden zuchten. Na wat drank, een extra oefening en instructies werden de handen uit de mouwen gestoken en gingen de meiden er weer volop tegen aan. Burcu werd een beetje activer wat resulteerde in een score in de zesde periode. Ook Kim H kon eindelijk een scorer bijschrijven op haar lijst. RT dat toch wel een veel te sterk bleek, bleef ook scoren en na zes perioden was de stand 10-72. 

Ondanks het krachtverschil bleven onze meiden rennen en vooral meevliegen over het veld. In periode zeven scoorde Kim S nog een keer, maar toen was de spreekwoordelijke koek op. Wederom geven we hiervan De Voice of Holland van de avond ervoor de schuld. Iets te laat naar bed en te veel zon. Maar moe of niet MU12-2 bleef lachen en gingen vol plezier onder de douche.

Het was een wedstrijd die na een ruststand van 6-48 eindigde in een 12-96 eindstand. Een wedstrijd met twee gelijke helften. Voor een wedstrijd met zo’n tegenstander een prima uitslag. Helaas hebben Iris, Vera, Simone en Monica deze keer niet gescoord. We hopen maar dat ze de punten voor aanstaande zaterdag bewaard hebben. Dus op tijd naar bed want we moeten weer vroeg de wei in. 07:45 verzamelen bij de sporthal. We spelen om 09:00 in Hellevoetsluis. Dus neem je supporters en lunchpakket maar mee.

Wij, de coaches, kunnen terug zien op een leerzame wedstrijd en zien de toekomst rooskleurig in.

Met sportieve groet,
Coach Mary en Wilcoach


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.