Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 28 september 2011
GoBa MU12-1 – Binnenland MU12-2 (Meisjes 12-2 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdagochtend 24 september. Het is 08:15, de mist hangt boven het land, de koeien slapen nog en Binnenland MU12-2 staat te trappelen van ongeduld om te vertrekken. Met zeven meiden, zes auto’s, twee coaches en een hoop supporters gingen we op reis naar GoBA in Gorinchem.

Na een korte maar toch gedegen warming up, konden de meiden aan de slag. Voor vier van de zeven meiden was dit de eerste serieuze wedstrijd. Gespannen gezichtjes zowel in het veld als op de bank. Het fluitsignaal klinkt en voordat de tijdwaarnemers het in de gaten hadden stonden we na een lay-up van Isabeau met 0-2 voor. GoBa vocht zich terug en liep na twee periodes uit naar 14-2. Het was ff wennen voor de meiden. De tegenstander was gemiddeld toch wel een jaar ouder en drie basketball jaren rijker. Dit resulteerde in een hogere snelheid en een beter schotpercentage.

Periode 3 en 4 ging het ietsiepietsie beter. Door een score van Iris en een vrije worp van Monica gingen de meiden rusten met een 28-4 stand.

De pauze werd gebruikt om MU12-2 weer scherp te krijgen. Na wat drank, een extra oefening en instructies werden de veters opnieuw gestrikt en gingen de meiden er weer volop tegen aan. Onze nieuwe aanwinst Burcu kreeg het op haar heupen. Geen tegenstandster was meer veilig en met twee mooie scores van haar kwamen we weer een beetje in de wedstrijd. GoBa dat toch wel een beetje te sterk bleek, bleef ook scoren en na een tweede score van Isabeau en een derde van Burcu stonden we na periode zes op een 41- 13 achterstand. Met acht punten was dit de beste periode. In periode zeven en acht verdwenen langzaam de krachten. De Voice of Holland de avond ervoor moest hiervan de oorzaak zijn. Iets te laat naar bed en te vroeg op.
Maar moe of niet MU12-2 bleef stug verdedigen en scoorden via Vera, Simone en Iris toch nog zes punten.. Hiermee kwam de einduitslag op 57-19. Voor een wedstrijd op dit niveau met zoveel nieuwe gezichten een prima uitslag. Helaas heeft alleen Kim niet gescoord. Ze was echter wel topscoorder ring raken. Volgende keer beter Kim!

Coach Mary heeft nog wat tips genoteerd voor de trainers zodat de meiden aanstaande week kunnen werken aan het verbeteren van hun spel.
Wij, de coaches, kunnen terug zien op een prima eerste wedstrijd en zien de toekomst rooskleurig in.

Met sportieve groet,
Coach Mary en Wilcoach

Tip 1: Het is wordt ten zeerste aangeraden om met z’n allen (gezamenlijk) te douchen na de wedstrijd. Het verfrist de huid, verhoogt de teamspirit en verbetert de sfeer.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.