Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 21 augustus 2018
Jamailah Adams keert terug bij 4Consult/Binnenland (Dames 1 Team)


Na 7 seizoenen voor het Duitse TV Saarlouis Royals te zijn uitgekomen, komt Jamailah Adams terug naar Nederland en gaat spelen voor 4Consult/Binnenland. Jamailah is een oude bekende bij Binnenland. Eerder speelde zij al voor de selectie van Binnenland van 2008 t/m 2011. Daarvoor in diverse jeugdteams. Jamailah maakt sinds haar jeugd al deel uit van de nationale selectieteams.

Nu haar studie in Duitsland is afgerond, wil Jamailah “weer graag naar
huis”. Ze omschrijft zichzelf als een echt familiemens, en hoewel de mensen in Saarlouis als een 2e familie voor haar zijn geworden, wil ze nu graag terug naar haar echte familie die ze de afgelopen jaren veel heeft moeten missen.

Jamailah Adams over haar komst naar 4Consult/Binnenland: “Ik heb voor Binnenland gekozen omdat ik de kans heb om te spelen met veel meiden waarmee ik vroeger ook heb gespeeld. En het is dicht bij huis, dat is ook een pluspunt. Ik hoop dat we een seizoen gaan draaien als een team waarin iedereen voor elkaar wil vechten. Wanneer dat gebeurt, volgen meestal heel leuke dingen!”

Coach Joost van Rangelrooy is blij met de komst van Jamailah. “Ik heb de afgelopen jaren regelmatig contact gehad met Jamailah en dat voelde altijd erg prettig. Ik ben blij dat we eindelijk kunnen samenwerken op het veld. Jamailah is in de aanval inzetbaar op meerdere plekken op het veld en een enorme versterking in de verdediging. Al met al een geweldige aanvulling op de huidige selectie waardoor we weer mee gaan doen om prijzen.” 

 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.