Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 29 juni 2018
Joost van Rangelrooij nieuwe hoofdcoach van 4Consult/Binnenland (Dames 1 Team)


Voor het seizoen 2018-2019 is Joos van Rangelrooij aangetrokken als trainer-coach van 4Consult-Binnenland Dames 1. Dit team zal komend seizoen uitkomen in de Dames eredivisie. Joost is geen onbekende bij Binnenland. Hij heeft eerder een aantal succesvolle jaren  het 1e damesteam gecoacht. Daarna heeft hij o.a. bij FSG Academy in Apeldoorn gewerkt.

Afgelopen seizoen heeft hij bij FSG 2 functies vervuld, de coördinatie van de sporten op de Academy en in het bijzonder het Dames 1 team in de eredivie getraind en gecoached.

Door een wijziging in de visie van de FSG academy, is daar komend seizoen geen dames 1 team meer actief. Na een paar intensieve gespekken zijn wij erg verheugd dat Joost, naast zijn dagelijk werk in Apeldoorn ons Dames 1 team 4Consult-Binnenland in de eredivisie wil gaan coachen en trainen.

Nu dus weer terug in Barendrecht: "Ik ben blij dat ik weer bij Binnenland aan de gang kan gaan als coach. Ik heb me er eerder bij Dames 1 thuis gevoeld en met plezier gewerkt. Dat komt ook door de positieve betrokkenheid van veel mensen bij deze vereniging, met wie ik ook daarna altijd een goede band heb gehouden. Voor het komende seizoen gaan we voorlopig werken aan een verdere invulling van de staf. De managers van het Dames 1 team blijven ook gelukkig.

We zijn als Stichting Topsport en Vereniging CBV Binnenland enorm blij dat we een coach hebben kunnen vastleggen die tot de top van Nederland behoort en passend bij onze selectie speelsters die tot diezelfde top behoren.

Een mooi sportief seizoen 2018-2019 ligt voor ons.


Next Games
Vertom/Binnenland H1 versus Black Eagles thuis
15-12-2018 20:154Consult/Binnenland VSE 1 versus Jolly Jumpers UIT
12-12-2018 20:30


Afval Loont Saldo
1048
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Pubquiz, vr.14-12, 19:30u

In de Tipp Inn

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.