Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 14 februari 2018
Eveline Kallenberg (1997) nieuwe aanwinst bij CBV Binnenland dames (Dames 1 Team)


Zij is dochter van coach Ton Kallenberg en is opgegroeid met basketbal en de jongere zus van Willemijn, die eerder bij Binnenland speelde.

De Leiderdorpse startte met basketball op 6 jarige leeftijd bij BV Leiderdorp en speelde vervolgens bij Lokomotief Rijswijk en Grasshoppers Katwijk in de verschillende jeugdcategorieën. Zij werd meerdere malen Nederlands kampioen met de teams waarin zij speelde (U12 t/m U20).

Ook vertegenwoordigde zij Nederland op verschillende Europese Kampioenschappen. De laatste twee jaar heeft zij niet gespeeld omdat zij haar studie aan de universiteit Leiden voorrang wilde geven, boven het spelen op het hoogste niveau.


Eveline Kallenberg is als pointguard geschoold en vormt nu een broodnodige aanvulling voor het team, met name omdat Myrthe den Heeten voor de rest van het seizoen uitgeschakeld is als gevolg van een knie-blessure. Natuurlijk zal zij de komende weken nodig hebben om wedstrijdritme op te doen, maar wij hopen dat zij dan weer als vanouds over het veld zal sprinten.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.