Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 17 december 2017
Meiden Lely / Binnenland V16 1 tonen veerkracht (Meisjes 16-1 Team)

Uitslagen en standen


 - géén punten, wel taart -


Vanmiddag de laatste wedstrijd van 2017 op het programma. We mogen naar Veghel tegen Attacus V16. Deze ploeg heeft evenveel punten als Lely / Binnenland V16 dus ook vandaag  lijken er kansen. Lely / Binnenland is present met 7 speelsters. Attacus heeft er totaal 12, maar dit hoeft niet per se een voordeel te zijn. Toch? Het team staat vanmiddag onder de enthousiaste leiding van Willemijn Kallenberg en ook de geblesseerde  Florianne is aanwezig om haar team aan het moedigen.

De wedstrijd wordt goed gestart maar de aanvallen worden net niet scorend afgerond. Bij Attacus is dit wel het geval een 6-0 run. Onze meiden worden aangemoedigd en goed gecoacht vanaf de bank. Gelukkig wordt er nu ook door Lely / Binnenland gescoord en elke keer als Attacus weer uit dreigden te lopen toonde Binnenland veerkracht. Ruststand 28-23.
De tweede helft geeft eenzelfde beeld. Attacus loopt uit 40-31 maar Binnenland toont veerkracht 45-41. Van 54-45 naar 54-50. Alle meiden werken zich weer helemaal uit de naad, worden hartstochtelijk aangemoedigd door de ouders en krijgen tips  en sturing van Willemijn.

De coach van Attacus die heel de wedstrijd al de scheidsrechters aan het afbranden is, krijgt zijn 2e technische fout en wordt weggestuurd. Een slecht voorbeeld. Persoonlijk vond uw verslaggever de scheidsrechters ook geen hoogvliegers, maar ze waren aanwezig, deden hun best en floten twee kanten op. Respect en sportiviteit voor deze heren is dan op zijn plaats. Zonder deze vrijwilligers geen wedstrijd.

Terug naar de wedstrijd. Het is dus super spannend met nog maar één minuut op de klok staan we 2 punten achter. Wij spelen een prima aanval met score! 58-58! Attacus heeft nog 3 seconden om te scoren… mis. Verlenging!!
In de verlenging scoort Attacus weer al eerste en proberen de Lely / Binnenland meiden met alles wat ze in zich hebben bij te blijven. Pech voor Binnenland, het schot valt dan net niet. 64-60 en Attacus gaat de wedstrijd uitspelen wat hun lukt. Einduitslag 66-60.

Een spannende wedstrijd in Vegchel waar de punten uiteindelijk niet mee naar Barendrecht gaan, maar waar het team heeft laten zien over veel veerkracht te beschikken en te willen knokken voor elkaar. Mooi om te zien. Complimenten voor het team én natuurlijk coach Willemijn. Daarom tóch super lekkere taart (en omdat Isa morgen jarig is ).


Next Games
Vertom/Binnenland H1-BV Wyba
Bekerwedstrijd
20-10-2018 17:304Consult/Binnenland VSE 1- Dozy BV Den Helder.
27-10-2018 19:15


Afval Loont Saldo
230
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
17 november. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Meer informatie volgt op de contactavond op 20 september as.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.