Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 25 november 2017
Renes/Binnenland: het winnen van een uitwedstrijd blijft lastig… (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


Vrijdagavond stond de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft op het programma. Na in de eerste seizoenshelft de thuiswedstrijd gewonnen te hebben, stond nu de uitwedstrijd tegen Solar Systemen Grasshoppers op het programma. Evenals vorige week, was deze wedstrijd wederom een echte vier-punten wedstrijd. Met een verschil van 2 punten in het voordeel van Renes/Binnenland. Bij Renes/Binnenland ontbraken Michelle Zantman en Inez van Hulsen (voetblessure). Daar Chermensa van la Parra en Roos Koopmans eerst een wedstrijd met U20 speelden, arriveerden zij iets later voor deze wedstrijd.

Het eerste kwart begon vreemd. Na een score van Solar Systemen Grasshopper, viel het de scheidsrechters op dat de schotklok op een van de baskets het niet deed. De wedstrijd werd stilgelegd. Gelukkig was het euvel snel verholpen. Renes/Binnenland begint scherp aan de wedstrijd, wat tevens resulteert in vijf fouten in drie minuten tijd. Door snel in- en out spel, liep Grasshoppers uit naar een 20-10 voorsprong. Naar het einde van het eerste kwart kwam Renes/Binnenland goed terug, wat resulteerde in een eindstand voor het eerste kwart: 20-15.

Het sterke einde van het eerste kwart wordt doorgezet in het begin van het tweede kwart.  Na drie minuten in het tweede kwart neemt Renes/Binnenland dan ook een lichte voorsprong. Het restant van het tweede kwart vallen de scores over en weer. Uiteindelijk wint Renes/Binnenland het tweede kwart met twee punten verschil. De ruststand kwam daarmee op 41-38, alle mogelijkheden dus nog om de wedstrijd winnend af te sluiten.

Na drie minuten spelen neemt Renes/Binnenland een voorsprong: 43-46. Dit wordt bereikt door goed spel van Chermensa van la Parra, en een aantal driepunters van een gedreven Zera Butter. Met nog een tiental seconden te spelen loopt Suzanne Taal tegen haar vijfde fout aan, zij is dus uitgeschakeld voor het restant van de wedstrijd. Het derde kwart wordt besloten door een discutabele score aan de kant van Grasshoppers, waardoor het derde kwart worden afgesloten met een punt achterstand voor Renes/Binnenland: 58-57.

Waar het begin van het vierde kwart nog gelijk opgaand is, met na vijf minuten spelen een stand van 73-70 voor Grasshoppers. Loopt het restant van het vierde kwart uit op een deceptie. Jantine Kraak loopt, met nog een minuut te spelen tegen haar vijfde fout aan. Het vierde kwart wordt uiteindelijk verloren met 27-17, waardoor Renes/Binnenland wederom een uitwedstrijd verliest. Eindstand 85-74.

Scores aan de kant van Renes/Binnenland: Zera Butter 19 punten, Chermensa van la Parra en Jantine Kraak 14 punten, Maxime Essenstam 12 punten, Lisa van den Adel 6 punten, Gabriëlle van den Bosch 5 punten, Myrthe den Heeten 4 punten, Roos Koopmans en Suzanne Taal scoorden niet.

 

De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 2 december tegen Amazone, aanvang 20:30 in sporthal De Driesprong. De uitwedstrijd ging verloren, dus Renes/Binnenland heeft wat goed te maken…


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.