Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 1 oktober 2017
Renes/Binnenland wint eerste competitiewedstrijd na stroeve start (Dames 1 Team)


Het basketballseizoen is weer gestart. De eerste wedstrijd van Renes/Binnenland was tegen onze vrienden uit Katwijk: Solar Systemen Grasshoppers.

Renes/Binnenland heeft in de voorbereiding een aantal wedstrijden tegen buitenlandse teams gespeeld, waarbij 3 winstpartijen en 1 nipte verliespartij voor een goed gevoel bij de start van de competitie hebben gezorgd. Grasshoppers had vorige week de wedstrijd om de supercup van Lekdetec uit Bemmel gewonnen, en kwam dus met vertrouwen naar Barendrecht.

In het eerste kwart trok Grasshoppers dan ook fel uit de startblokken, wat resulteerde in een 0-9 run. Voor Renes/Binnenland dus een uitdaging om dit recht te trekken. Wat, door een aantal goede scores, goed lukte. Met name Gabrielle van den Bosch nam een aantal mooie scores voor haar rekening.

Het tweede kwart ging redelijk gelijk op en werd met 5 punten verschil door Renes/Binnenland gewonnen. De rust werd ingegaan met een 6 punten achterstand (29-35).

In het derde kwart nam Renes/Binnenland voor het eerst een voorsprong, dit door een mooie driepunter van Gabrielle van den Bosch. Het vervolg van het derde kwart, wisselden Renes/Binnenland en Grasshoppers de voorsprong af. Het einde van het derde kwart liet een 49 – 48 voorsprong voor Renes/Binnenland zien.

Het vierde kwart wordt vervolgens het kwart waarin Renes/Binnenland definitief afstand neemt. Jantine Kraak zorgt er tot tweemaal voor dat Binnenland een tien punten voorsprong neemt. Met ook Maxime Essenstam volop scorend, wordt 4 minuten voor einde wedstrijd een beslissende voorsprong van 65-53 genomen.

De eerste wedstrijd van het seizoen afgesloten met een goede overwinning: 68 – 58.

Gabrielle van den Bosch 26 punten, Jantine Kraak 21 punten, Maxime Essenstam 13 punten, Inez van Hulsen 4 punten, Lisa van den Adel 2 punten en Myrthe den Heeten 2 punten.

Er komende nu twee uitwedstrijden, volgende week tegen Amazone Utrecht, daarna tegen de landskampioen van vorig jaar, Lekdetec uit Bemmel. De volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 21 oktober tegen Dozy Den Helder, aanvang 19:00 in sporthal De Driesprong.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.