Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 7 september 2016
Golfclinic Jongens 16-1 (Jongens 16-1 Team)


Afgelopen zaterdag 03 september jl. heeft jongens 16-1 een golfclinic in het kader van de teambuilding. Het is prachtig weer dus we hebben er allemaal veel zin in! Uiteraard weten de jongens al dat coach Ron Baan wel een balletje weet af te slaan...en daar is af en toe best lacherig over gedaan. Want....hoe moeilijk kan het zijn!

Nou....dat hebben we geweten, inclusief teammanager en enkele ouders. Na wat instructies van een ervaren instructeur mogen we af gaan slaan. Het blijkt toch moeilijker dan gedacht! Na een tijdje mogen we gezamelijk de "green" op om te "putten" ...met de mededeling dat we wel voorzichtig moeten zijn...want...dit is het mooiste stukje groen van de hele golfbaan en ja...het is echt gras....

DAT had hij beter niet kunnen zeggen...

Maar het gaat gelukkig redelijk goed en we verlaten de green na enige tijd zonder al te veel schade. Als laatste mogen we in de "bunker" proberen de bal uit het zand te slaan. Hilarische momenten volgen want ook dat blijkt voor de meesten niet mee te vallen!

Na al deze inspanningen hebben we wel trek gekregen! We eten gezellig nog wat in het clubhuis en dan is het weer voorbij! Een ding is zeker...golfen is leuk maar  deze groep jongens moet vooral blijven basketballen! We gaan vol goede moed, zin en goede teamspirit de komende competitie in. Wie deze jongens wil zien schitteren kan dat al snel komen doen. Zaterdag 17 september a.s. starten zij de competitie met een thuiswedstrijd tegen Cobra Nova om 11:15 uur!

Deze clinic werd overigens mede mogelijk gemaakt door Martin van Vliet, Scope Project Management. Waarvoor uiteraard dank!!


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
1030
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.