Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 4 december 2015
Laatste thuiswedstrijd in 2015 voor Lintex-Binnenland (Dames 1 Team)


Voordat Sinterklaas op zaterdagavond 5 december op bezoek komt spelen de dames van Lintex-Binnenland de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2015. Op zaterdagmiddag om 15.00 uur komt de nummer twee van de Vrouwen Basketball League, Loon Lions naar sporthal De Driesprong.

Loon Lions, de ploeg van coach Rob Brand die in het verleden ook een jaar bij Binnenland actief was, doet het boven verwachting goed. De ploeg uit Landsmeer zou eerst niet deelnemen aan de competitie en besloot pas heel laat alsnog in te schrijven en had daardoor slechts een beperkte periode om een team samen te stellen. Belangrijke steunpilaren voor het team zijn de internationals Tanya Bröring en Fieke Ligthart.

Lintex-Binnenland is langzaam maar zeker op de weg terug. De ziekenboeg met geblesseerde speelsters loopt langzaam leeg en afgelopen dinsdag resulteerde dat bijna in een overwinning op koploper Dozy BV Den Helder dat nog net wist te ontsnappen. Voor de ploeg van coach Joost van Rangelrooy zou een overwinning uiteraard zeer welkom zijn om zicht te houden op de top vier van de ranglijst.

De wedstrijd van zaterdag in sporthal De Driesprong begint om 15.00 uur. Toegangskaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de kassa in de sporthal vanaf één uur voor de wedstrijd.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.