Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 1 november 2015
On the way back (Heren 22-1 Team)


Gisterenmiddag speelde wij de inmiddels fourth game van het seizoen. Na het debacle van de vorige wedstrijd tegen Windmills was de voorbereiding gedreven. De lead in de trainingen werden meer en meer overgenomen door de teamcaptains Bob en Dennis die het team opzwepen met harde discipline.

Gisteren konden we een beroep doen op Gillian, die gelukkig zelf geen wedstrijd had, Nu konden we vooral op gehavende (lees geblesseerde 3 positie) lucht geven.

In een normaliter tot zijn nok gevulde sporthal de 5 Meihal begon de warming up, waarbij gezegd moest worden dat onze wedstrijd werd gespeeld voor de Eredivisie Kraker Leiden tegen SBM Shooters, dus de mannen mosten centre court gaan spelen. (  en nu maar hopen of de conditie 4 kwarten vol te houden was)

Vooral in de teambespreking vooraf de nadruk gelegd om team defence, individuele hedging, inside offensive pressure, teamoffensive and quick chances from defence to offence, dus genoeg NBA termen gebruikt om de mind and vooral de focus sharp te houden.

In het eerste kwart moesten we vooral de tegenstanders aftasten waar hun bottleneck lag, snel was dat gevonden, het probleem lag in mental weakness bij de tegenstander, deze weakness heeft ons vooral sterk gemaakt in het tweede en vierde kwart waar o.a. Gillian en Rick het hele team een fysical relieve gaven waardoor wij in bepaalde momenten in een spirituele flow bleven.     

Opnieuw was de team en dit keer ook de helpside defence een succes, door aanvallende pressure en good assistwerk kregen wij de tegenstanders uiteindelijk op hun knees.

Ondanks dat Olivier het netje bijna niet wist te vinden zag ik dat hij progression maakte in zijn indivuduele defence, maar ook Maarten Verweij pakte minuten, waarin hij liet zien dat hij een enorme focus heeft op de noodzakelijke teamwork heeft. In de te weinige minuten dat Ruben Rick verving pakte hij noodzakelijke rebounds en scoorde op een mooie assist van Bob. Omdat Rick vooral in het derde en vierde kwart zeer sterk speelde ging dit helaas ten koste van de speeltijd van Ruben, daarover moet ik snel gaan nadenken om een wat betere evenwichtiger verdeling van speeltijd en behoud van de juiste teambalans te vinden.   

Teamcaptain Bob had aanvallend een mindere dag maar was in de teamdefence een belangrijke pilaar. De presence van Gillian had zijn resultaat, individueel nam hij de lead en scoorde hij en passant 24 punten, Dennis 15, Rick 10, Jeroen 8, Jasper 7, Bob 5, Ruben en Olivier beide 3..... VW percentage was wederom niet goed 13-32!!... Echter the endresults waren wel weer goed...(14-17), (13-21), (19-15), (15-22), ((61-75))

Voor degene die helaas geen tijd hadden om deze mooie wedstrijd te zien, volgende week zaterdag weer een kans, nu thuis tegen Flashing Heiloo als apitizer voor de belangrijke thuiswedstrijd van CBv Binnenland D1 tegen Solar Systems Grasshoppers. Hoop U alleen te zien op en rond count 2 

Marc Adelmund

head coach J22-1

 

  

   


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.