Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 19 maart 2015
Lintex-Binnenland/Rotterdam start zaterdag “do-or-die”-programma (Dames 1 Team)


Aankomende zaterdag spelen de vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. In het Topsportcentrum Rotterdam is om 17.00 uur CTO-Amsterdam de tegenstander. Beide ploegen zijn inmiddels al gekwalificeerd voor de play-offs maar de onderlinge confrontatie heeft desondanks een zeer groot belang. De winnaar van deze ontmoeting eindigt namelijk als derde in de competitie en speelt in de halve finale van de play-offs tegen de nummer twee van de ranglijst, de verliezer tegen de nummer één. De nummer twee zal voor 99% zeker het Bemmelse Lekdetec.nl zijn, de nummer één het Landsmeerse Loon Lions. De 1% onzekerheid zit in het feit dat ook deze twee ploegen toevallig aankomend weekend tegen elkaar spelen. Lekdetec.nl moet echter in de thuiswedstrijd met meer dan 23 punten verschil winnen om alsnog als de nummer één de play-offs in te gaan.

Het belang van de wedstrijd tegen CTO-Amsterdam is dus groot te noemen voor Lintex-Binnenland/Rotterdam. De ploegen troffen elkaar al drie keer eerder dit seizoen en steeds was het de thuisploeg die aan het langste eind trok. De twee confrontaties in Amsterdam werden nipt door CTO-Amsterdam gewonnen (68-64 en 65-63) terwijl in Rotterdam Lintex-Binnenland/Rotterdam met 69-53 de sterkste was. Het zal dus een spannende ontmoeting kunnen worden.

De wedstrijd tegen CTO-Amsterdam is voor Lintex-Binnenland/Rotterdam ook de opmaat naar de bekerfinale van volgende week zaterdag 28 maart in Wijchen, waar Lekdetec.nl de opponent zal zijn. En slechts een paar dagen later, op woensdag 1 april, starten dan de halve finales van de play-offs om de Nederlandse titel. Elke wedstrijd vanaf nu is dus een finale!!

Toegangskaarten voor de thuiswedstrijden van Lintex-Binnenland/Rotterdam zijn verkrijgbaar via het Ticket Center op de website van CBV Binnenland of direct via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/.  LET OP: toegangskaarten zijn ook vanaf een uur voor de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. Voor deze toegangskaarten geldt echter een toeslag!!


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.