Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 11 december 2014
Lintex-Binnenland/Rotterdam pakt laatste strohalm (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam hebben in de Vrouwen Basketball League de laatste strohalm gegrepen om toch nog deelname aan de Final Four af te dwingen. In het Topsportcentrum Rotterdam won de ploeg van coach Joost van Rangelrooy na een ruststand van 24-31 en een goede tweede helft met 67-56 van De Wit-Grasshoppers. Door deze zege komt Lintex-Binnenland/Rotterdam op gelijke hoogte met CTO Amsterdam, dat echter nog een wedstrijd tegoed heeft. Deze wedstrijd speelt CTO Amsterdam zaterdag tegen hetzelfde De Wit-Grasshoppers. Bij winst plaatst CTO Amsterdam zich voor de Final Four, bij winst van De Wit-Grasshoppers is die plek voor Lintex-Binnenland/Rotterdam op basis van het onderlinge resultaat.

Lintex-Binnenland/Rotterdam start de wedstrijd goed en met name Lisa van de Adel is met onder andere twee driepunters verantwoordelijk voor een 8-2 tussenstand. Daarna is de koek echter op bij de thuisploeg. Verdedigend speelt de ploeg met te weinig intensiteit en aanvallend is de scherpte in de afwerking ver te zoeken. De Katwijkse formatie profiteert maximaal en pakt na kwart één een 11-16 voorsprong. De eerste minuten van het tweede kwart veert Lintex-Binnenland/Rotterdam wat op en komt naast De Wit-Grasshoppers (18-18). Vanaf dat moment is het de ploeg van coach Rick Driessen die het voortouw neemt, en opvallend genoeg ook in de rebound veel sterker is. De voorsprong van 24-31 bij rust is dan ook meer dan verdiend.

Lintex-Binnenland/Rotterdam start na rust direct met één van de vijf driepunters van Lisa van den Adel (tegen 83%) en is bij 30-33 weer vlak bij De Wit-Grasshoppers. Even later is het 30-37 en lijkt zich eenzelfde scenario als in het tweede kwart te gaan afspelen. Opeens echter slaat bij Lintex-Binnenland/Rotterdam de vonk over en met plots weer met scherp schietende Zera Butter pakt de thuisploeg met 40-38 de voorsprong aan het einde van het derde kwart.Lintex-Binnenland/Rotterdam is helemaal los en onder aanvoering van Zera Butter en Lisa van den Adel wordt in het vierde kwart De Wit-Grasshoppers op een marge van twaalf punten gezet (54-42), daarbij geholpen door een prima sluitende verdediging. Ook in de rebound heerst de thuisploeg met onder andere Rianne de Roos en Marlous Nieuwveen. De Wit-Grasshoppers probeert in de slotfase het tij nog te keren, maar mede dankzij enkele goede actie van Michelle de Graaf komt de zege van Lintex-Binnenland/Rotterdam niet meer in gevaar. In de eindfase worden aan beide kanten nog wat vrije worpen uitgewisseld en wordt de eindstand op 67-56 bepaald.

Scores Lintex-Binnenland/Rotterdam: Zera Butter 20 (+ 10 rebounds, 6 assists), Lisa van den Adel 20 (+ 7 rebounds), Michelle de Graaf 10, Marlous Nieuwveen 4, Tae’lor Purdy 4, Shari Jeffrey 4 (+ 4 assist), Rianne de Roos 3 (+ 11 rebounds), Corine Manuputty 2.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.