Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 20 november 2014
Lintex-Binnenland/Rotterdam verliest weer van Lekdetec.nl (Dames 1 Team)


De vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam hebben voor de derde maal in het lopende seizoen de confrontatie tegen Lekdetec.nl met een verlies moeten afsluiten. Na de zege in de Supercup en de eerste competitiewedstrijd was de ploeg uit Bemmel na een ruststand van 38-36 nu ook in eigen huis de bovenliggende partij met 76-65. Tot in het vierde kwart kon de winst na een gelijk opgaande wedstrijd naar beide ploegen gaan, maar uiteindelijk was de thuisploeg net wat koelbloediger in de slotfase.

Beide ploegen starten niet sterk aan de wedstrijd die achteraf als een echte midweekse wedstrijd te bestempelen valt. Vele missers en balverlies zijn er te noteren en geen van beide ploegen kan het verschil maken. Lintex-Binnenland/Rotterdam maakt goed gebruik van het lengteoverwicht van Marlous Nieuwveen en Rianne de Roos, daar waar Lekdetec.nl de wapens snelheid en schot gebruikt. Via 17-16 na het eerste kwart gaan beide ploegen hand in hand richting de rust die bij een 38-36 stand wordt bereikt.

Ook in het derde kwart zit er geen verschil tussen beide ploegen en uiteindelijk wisselt de ploeg die aan de leiding gaat 15 maal. Michelle de Graaf is namens Lintex-Binnenland/Rotterdam via de drive succesvol, daar waar Jacobine Klerx namens de thuisploeg veelvuldig tot scoren kan komen. Na kwart drie is het 56-51 en in het vierde kwart komt Lintex-Binnenland/Rotterdam nog tot 58-55 terug. De ploeg van coach Joost van Rangelrooy laat dan enkele kansen onbenut om de wedstrijd alsnog om te draaien en uiteindelijk is het Karin Kuijt die namens Lekdetec.nl met een driepunter de beslissing forceert. Met een press probeert Lintex-Binnenland/Rotterdam het tij nog te keren, maar uiteindelijk blijft de winst met 76-65 in Bemmel.

Scores Lintex-Binnenland/Rotterdam: Marlous Nieuwveen 16 (+ 8 rebounds), Michelle de Graaf 14 (+ 5 rebounds), Rianne de Roos 12 (+ 13 rebounds), Zera Butter 11, Shari Jeffrey 4, Corine Manuputty 3, Michelle Zantman 3, Madelon van Bennekom 2.

Aankomende zaterdag wacht er voor de vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam weer een uitwedstrijd. Om 20.00 uur is in sportcentrum Galgenwaard in Utrecht de hekkensluiter van de Vrouwen Basketball League, Amazone de tegenstander. Bij Lintex-Binnenland/Rotterdam zal dan de Amerikaanse Tae’lor Purdy haar debuut maken. Alle formaliteiten zijn vandaag afgerond zodat ze zaterdag speelgerechtigd is.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.