Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 14 november 2014
Lintex-Binnenland/Rotterdam voor beker naar Rijswijk (Dames 1 Team)


Zaterdag staat er voor de vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam een bekerwedstrijd op het programma. En dit keer hoeft de ploeg niet heel ver te reizen, want in Rijswijk is het team van Lokomotief de tegenstander. Lintex-Binnenland/Rotterdam is de huidige houder van de Carla de Liefde Trofee en vindt in Lokomotief een tegenstander dat twee klassen lager uitkomt. Op zich dus een gunstige loting voor de ploeg van coach Joost van Rangelrooy. Normaal mag uiteraard verwacht worden dat Lintex-Binnenland/Rotterdam zich moeiteloos naar de volgende ronde speelt, maar een bekertoernooi blijft een bekertoernooi, een verrassing is altijd mogelijk.

Voor Lintex-Binnenland/Rotterdam speelster Zera Butter is de wedstrijd nog wat specialer. Zij groeide op bij Lokomotief en woont nagenoeg om de hoek van de Van Zweedenzaal, de thuisbasis van Lokomotief, waar de bekerwedstrijd zaterdagavond om 20.00 uur begint.

Mocht Lintex-Binnenland/Rotterdam de volgende ronde bereiken dan zal zondagavond bekend worden wie de volgende tegenstander wordt. Na de kraker in het bekertoernooi van zondagavond tussen de huidige nummers twee en één van de competitie, Lekdetec.nl en Loon Lions, zal in Bemmel de loting voor de kwartfinale plaatsvinden. De loting zou via de livestream van Lekdetec gevolgd moeten kunnen worden. 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.