Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 10 november 2014
Versterking voor Lintex-Binnenland/Rotterdam (Dames 1 Team)


Het door blessures geteisterde Lintex-Binnenland/Rotterdam heeft zich versterkt met de Amerikaanse Tae’lor Purdy. De 1.80 meter grootte forward speelde de afgelopen vier jaar voor Regis University in de Amerikaanse NCAA. Afgelopen seizoen was ze in haar senior jaar goed voor een gemiddelde van bijna 22 punten per wedstrijd en ruim 10 rebounds.

Coach Joost van Rangelrooy is erg blij met de nieuwe aanwinst: “Met het verlies van Leonie Kooij en Eline Kasius (en mogelijk ook nog Linda Appers) hebben we een vracht aan punten ingeleverd.  Ik ben tevreden over de ontwikkeling van de vervangers, maar we scoren simpelweg te weinig om echt een rol te betekenen. Tae’lor Purdy heeft in al haar jaren op college laten zien dat ze veel kan scoren. Ze is een allround speelster die driepunters kan schieten en met haar rug naar de basket kan spelen. Verdedigend verwacht ik ook aardig wat van haar. Ze pakte bovendien in haar laatste jaar boven de 10 rebounds gemiddeld wat natuurlijk ook welkom is. Ondanks de tegenslagen in het begin van het jaar doe ik het niet voor minder dan weer een kampioenschap. Ik heb het gevoel dat iedereen er bij Binnenland zo over denkt. De Stichting Topsport heeft nu een fantastische job gedaan om Tae’lor Purdy binnen te halen. Het is nu aan de coaching staff en de meiden om deze ambitie waar te maken.”

Tae’lor Purdy komt zaterdag 15 november aan in Nederland. De verwachting is dat ze op woensdag 19 november, wanneer de uitwedstrijd tegen Lekdetec.nl op het programma staat, al speelgerechtigd is.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.