Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 16 oktober 2014
Lintex-Binnenland/Rotterdam krijgt Loon Lions op bezoek (Dames 1 Team)


Aankomende zaterdag staat voor de eerste keer dit seizoen de confrontatie in de Vrouwen Basketball League tussen Lintex-Binnenland/Rotterdam en Loon Lions op het programma. Beide ploegen behoren al jaren tot de top van het Nederlandse vrouwen basketball. De ploeg uit Landsmeer is het seizoen goed begonnen met twee zeges tegen Amazone en Dozy Den Helder, daar waar de formatie van coach Joost van Rangelrooy al twee van de drie competitieduels verloor. Wil Lintex-Binnenland/Rotterdam niet al vroeg in het seizoen de aansluiting met de kop van de ranglijst verliezen is een zege zaterdag een must. Loon Lions daarentegen wil uiteraard van de zwakke start van Lintex-Binnenland/Rotterdam gebruik maken om de marge te vergroten. Voldoende ingrediënten dus voor een mooie confrontatie.

BELANGRIJK: OMDAT FEYENOORD ZATERDAGAVOND 18 OKTOBER OM 19.45 UUR EEN THUISWEDSTRIJD SPEELT IS HET PARKEERTERREIN VAN HET TOPSPORTCENTRUM ROTTERDAM NIET BEREIKBAAR. TOESCHOUWERS DIE DE WEDSTRIJD TEGEN LOON LIONS (AANVANG 17.00 UUR) WILLEN BEZOEKEN KUNNEN HUN AUTO PARKEREN IN DE OMGEVING VAN HET TOPSPORTCENTRUM OF ALS ALTERNATIEF MET HET OPENBAAR VERVOER KOMEN.

Toegangskaarten voor de thuiswedstrijden van Lintex-Binnenland/Rotterdam zijn verkrijgbaar via het Ticket Center op de website van CBV Binnenland of direct via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/. LET OP: toegangskaarten zijn ook vanaf een uur voor de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. Voor deze toegangskaarten geldt echter een toeslag!!


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.