Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 15 oktober 2014
Onnodig verlies voor Lintex-Binnenland/Rotterdam in Den Helder (Dames 1 Team)


De vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam hebben in de Vrouwen Basketball League een onnodige nederlaag geleden tegen Dozy Den Helder. Het grootste gedeelte van de wedstrijd had de ploeg van coach Joost van Rangelrooy de wedstrijd onder controle, maar een aantal keren slordig balverlies aan het eind van de wedstrijd maakte toch dat de punten met een 63-61 eindstand in Den Helder bleven. Door het verlies zakt Lintex-Binnenland/Rotterdam naar de vijfde plek op de ranglijst en zal aankomende zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Loon Lions een zege moeten pakken om niet al heel vroeg in het seizoen de aansluiting met de kop van de ranglijst te verliezen.

Door de drukke avondspits heeft Lintex-Binnenland/Rotterdam bijna 3 uur nodig om Den Helder te bereiken en de start is als gevolg van de lange reis dan ook moeizaam. De thuisploeg neemt in eerste instantie het voortouw maar via Eline Kasius en Shari Jeffrey blijft Lintex-Binnenland/Rotterdam niet ver weg (13-12). Het initiatief blijft tot het eind van het kwart bij Dozy Den Helder dat met een 19-17 voorsprong het tweede kwart in kan gaan. Even lijkt de thuisploeg in het tweede kwart door te drukken (25-19), maar Lintex-Binnenland/Rotterdam komt dan wat beter in de wedstrijd en pakt na 8 punten op rij van Zera Butter met 25-31 een voorsprong. Lintex-Binnenland/Rotterdam heeft vervolgens wel de controle over de wedstrijd zonder afstand te nemen, en in de slotseconde van de eerste helft komt de thuisploeg door twee rake vrije worpen van één van de twee Amerikaanse speelsters op 34-37. Na rust lijkt Lintex-Binnenland/Rotterdam via Rianne de Roos weg te lopen (36-44) van Dozy Den Helder. Het verzuimt echter de genadeklap uit te delen en plots is het verschil maar weer één punt (45-46). Lintex-Binnenland/Rotterdam herstelt zich weer en aan het einde van het kwart is het 47-52. De start van het laatste kwart is weer voor Lintex-Binnenland/Rotterdam en bij 50-57 lijkt de wedstrijd langzaam in het voordeel van de ploeg van Joost van Rangelrooy te vallen. Plots speelt Lintex-Binnenland/Rotterdam een stuk minder geconcentreerd en diverse malen balverlies zorgen ervoor dat Dozy Den Helder toch langszij kan komen en in de slotminuut alsnog de zege naar zich toe kan trekken.

Scores Lintex-Binnenland/Rotterdam: Zera Butter 18, Eline Kasius 12, Rianne de Roos 11 (+ 14 rebounds), Shari Jeffrey 9, Lisa van den Adel 6, Marlous Nieuwveen 3 (+ 7 rebounds), Michelle de Graaf 2.

Aankomende zaterdag 18 oktober speelt Lintex-Binnenland/Rotterdam om 17.00 uur in het Topsportcentrum Rotterdam tegen Loon Lions. Toegangskaarten voor de deze wedstrijd, maar ook voor alle andere thuiswedstrijden, zijn verkrijgbaar via het Ticket Center op de website van CBV Binnenland of direct via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/. LET OP: toegangskaarten zijn ook vanaf een uur voor de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. Voor deze toegangskaarten geldt echter een toeslag!!

BELANGRIJK: OMDAT FEYENOORD ZATERDAGAVOND 18 OKTOBER OM 19.45 UUR EEN THUISWEDSTRIJD SPEELT IS HET PARKEERTERREIN VAN HET TOPSPORTCENTRUM ROTTERDAM NIET BEREIKBAAR. TOESCHOUWERS DIE DE WEDSTRIJD TEGEN LOON LIONS (AANVANG 17.00 UUR) WILLEN BEZOEKEN KUNNEN HUN AUTO PARKEREN IN DE OMGEVING VAN HET TOPSPORTCENTRUM OF ALS ALTERNATIEF MET HET OPENBAAR VERVOER KOMEN.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.