Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 30 juli 2014
Selectie Lintex-Binnenland/Rotterdam begint vorm te krijgen (Dames 1 Team)


Nadat de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland enkele weken terug Lintex b.v. Transport kon presenteren als nieuwe hoofdsponsor voor het dameseredivisieteam van Binnenland/Rotterdam is achter de schermen ook druk gewerkt aan de nieuwe selectie en staf voor aankomend seizoen.  

Met nog een aantal weken te gaan voordat de voorbereiding op het nieuwe seizoen start is het duidelijk dat een groot deel van zowel de staf als het team van de landskampioen en bekerwinnaar intact blijft. Hoofdcoach Joost van Rangelrooy zal aankomend seizoen geassisteerd worden door Mitchell Lieveld, die overkomt van het jongens U18 eredivisieteam van Binnenland. Michel Appers, die de afgelopen seizoenen de rol als assistent-coach invulde, doet aankomend seizoen een stapje terug maar zal wel bij het team betrokken blijven.

In de selectie voor het seizoen 2014-2015 zullen Tahnee Vogelsang en Cassidy Cheuk-Alam in ieder geval niet terugkeren. Of dit ook voor de Amerikaanse Bianca Barton het geval zal zijn, is op dit moment nog niet duidelijk. Verder blijft de selectie van afgelopen succesvolle seizoen echter intact. Most Valuable Player van de reguliere competitie 2013-2014 Leonie Kooij had nog een doorlopend contract, en de aflopende overeenkomsten met de MVP van de play-offs Zera Butter, Lisa van den Adel, Eline Kasius, Linda Appers, Rianne de Roos en Michelle Zantman zijn inmiddels verlengd. Naast Shari Jeffrey zal ook Michelle de Graaf, na een jaar onderbreking, vanuit het U20-eredivisiteam weer deel uitmaken van de dames eredivisieselectie. Een aantal talentvolle jeugdspeelsters zal daarbij het aankomend seizoen weer de mogelijkheid krijgen om ervaring op te doen.

De aankomende weken hoopt de Stichting Topsportbasketball nog één of meerdere versterkingen aan de selectie te kunnen toevoegen. 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.