Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 1 mei 2014
Binnenland/Rotterdam verliest wedstrijd 4 finale play-offs (Dames 1 Team)


De vrouwen van Binnenland/Rotterdam hebben de eerste kans om de nationale titel te pakken aan zich voorbij laten gaan. In een bijna uitverkocht Topsportcentrum Rotterdam verloor de ploeg van coach Joost van Rangelrooy na een 34-24 voorsprong bij rust met 58-76 van Loon Lions. Door de zege is de stand in de best-of-zeven serie nu 3-1, nog altijd in het voordeel van Binnenland/Rotterdam. Zaterdag wacht in Landsmeer de zesde ontmoeting en krijgt Binnenland/Rotterdam een tweede kans om de titel te pakken.

Binnenland/Rotterdam begint de wedstrijd nog wel aardig ondanks dat het zeker niet goed speelt. De ploeg lijkt meer gespannen dan in de eerste drie ontmoetingen die ruimschoots werden gewonnen waardoor de combinaties op het veld niet even soepel verlopen. Opponent Loon Lions speelt echter ook verre van goed zodat met name Leonie Kooij en Eline Kasius ervoor kunnen zorgen dat de thuisploeg na kwart één op een 18-15 voorsprong staat.

Ook in het tweede kwart heeft Binnenland/Rotterdam, net als in de eerste drie wedstrijden, de controle over de wedstrijd en kan na een driepunter van Zera Butter de marge vergroten tot 6 punten (23-17). Beide ploegen spelen echter erg onzorgvuldig waardoor het niveau van de wedstrijd zeker niet goed is te noemen, maar de spanning vergoed veel. Bij 28-24 lijkt een kleine marge bij rust een feit, als Linda Appers vlak achter elkaar doorkomt met twee driepunters en het verschil toch naar 10 punten bij rust tilt (34-24).

Binnenland/Rotterdam komt echter heel slecht uit de kleedkamer na rust. De marge bij rust verdwijnt als sneeuw voor de zon. Verdedigend is de ploeg telkens een stap te laat en aan de andere kant van het veld wordt te statisch en traag geacteerd. Juist punten die in de eerste drie wedstrijden perfect werden uitgevoerd. Loon Lions kan onder aanvoering van Molly McDowell terugkomen in de wedstrijd en bij 41-42 de eerste voorsprong pakken. Nog even pakt Binnenland/Rotterdam met 44-42 de leiding maar de controle van de wedstrijd ligt dan plots bij Loon Lions dat met een 48-51 voorsprong het laatste kwart in kan gaan.

In het laatste kwart is Binnenland/Rotterdam helemaal de weg kwijt. Alleen Leonie Kooij kan aanvallend nog enige potten breken, maar vooral verdedigend is Binnenland/Rotterdam te apathisch. Loon Lions kan rustig doorgaan met scoren waardoor het verschil snel oploopt. Via 50-60 wordt uiteindelijke een 58-76 eindstand bereikt in het voordeel van Loon Lions, die op basis van het vertoonde spel in wedstrijd vijf terecht met de zege aan de haal gaat en hiermee de stand in de play-offs op 3-1 brengt, nog altijd in het voordeel van Binnenland/Rotterdam.

Scores Binnenland/Rotterdam: Leonie Kooij 20 (+ 9 rebounds), Zera Butter 13, Eline Kasius 12 (+ 9 rebounds), Linda Appers 6, Rianne de Roos 4, Bianca Barton 3 (+ 7 rebounds).

De vijfde wedstrijd in de best-of-seven serie wordt aankomende zaterdag 3 mei gespeeld in het Indoor Centrum in Landsmeer, aanvang 19.30 uur.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.