Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 27 maart 2014
Voorbeschouwing bekerfinale Binnenland/Rotterdam – Lekdetec.nl (Dames 1 Team)


Aanstaande zaterdag spelen de dames van Binnenland/Rotterdam in het Arcus Sportcentrum in Wijchen de finale van het nationale bekertoernooi tegen Lekdetec.nl. De ploeg uit Bemmel bereikte de finale door in de halve finale De Wit-Grasshoppers uit te schakelen, Binnenland/Rotterdam versloeg daarin bekerhouder en landskampioen Loon Lions.

Beide ploegen speelden eind december ook al een finale tegen elkaar, toen in de Final Four. Daarin was Binnenland/Rotterdam met 85-47 ruim de meerdere. In de competitie troffen beide ploegen elkaar twee maal, en beide malen was de uitspelende ploeg de winnaar. In januari won Lekdetec.nl in het Topsportcentrum Rotterdam met 69-73, anderhalve week terug was Binnenland/Rotterdam in Bemmel met 66-81 ruim de sterkste.

Beide ploegen herbergen een aantal internationals en ex-internationals. Bij Lekdetec.nl behoren Karin Kuijt en de zussen Loyce en Jill Bettonvil tot de voorlopige selectie van bondscoach Meindert van Veen, bij Binnenland/Rotterdam zijn Leonie Kooij, Rianne de Roos, Eline Kasius en Zera Butter opgeroepen. Of ex-international Anouk Biester aan de kant van Lekdetec.nl zal spelen is zeer de vraag, door een slepende knieblessure heeft zij dit seizoen nog maar zeer weinig speelminuten kunnen maken. Aan de kant van Binnenland/Rotterdam zijn de ex-internationals Linda Appers en Tahnee Vogelsang zeker van de partij.

Voor Binnenland/Rotterdam zal het zaak worden met name guard Karin Kuijt uit de wedstrijd te houden om het tempo laag te houden. Lekdetec.nl heeft de gemiddeld kleinste ploeg uit de eredivisie en zal met name de snelheid in de wedstrijd willen houden. Binnenland/Rotterdam daarentegen is de grootste ploeg uit de eredivisie en dus inside erg sterk, maar heeft daarbij ook in Zera Butter een schutter die in een bloedvorm verkeerd.  Voldoende ingrediënten voor een boeiend treffen in Wijchen. Pakt Lekdetec.nl net als in 2011 de beker, of is het Binnenland/Rotterdam dat 10 jaar geleden de beker pakte en met de winst de tweede prijs van het seizoen kan binnenhalen.

Er zijn nog toegangskaarten te koop. In de voorverkoop zijn de tickets te reserveren door een mail te sturen naar tickets@batouwebasketball.nl. Volwassenen betalen €5,- per persoon, kinderen t/m 16 jaar € 3,-. Daarvan gaat een euro per kaart naar het goede doel. Dat is de stichting Koprol. Deze stichting organiseert sport- en spelactiviteiten voor mensen met een beperking.

De voorbeschouwing is gelijktijdig ook een voorbeschouwing voor de halve finale van de play-offs, die volgende week woensdag starten. Beide ploegen ontmoeten elkaar dan namelijk ook in een best-of-5 serie. Het voorlopige schema van de halve finale play-offs is:

woensdag 2 april 2014      20:00 uur Binnenland/Rotterdam - Lekdetec.nl      Topsportcentrum Rotterdam
zaterdag 5 april 2014        17:00 uur Binnenland/Rotterdam - Lekdetec.nl      Topsportcentrum Rotterdam
woensdag 9 april 2014      20:30 uur Lekdetec.nl - Binnenland/Rotterdam      Bemmel
zaterdag 12 april 2014 *    n.n.b.       Lekdetec.nl - Binnenland/Rotterdam      Bemmel
woensdag 16 april 2014 * 20:00 uur Binnenland/Rotterdam - Lekdetec.nl      Topsportcentrum Rotterdam
    
* indien noodzakelijk     


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.