Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 21 maart 2014
Mini van de week bij D1 is Yasemin Akca (Dames 1 Team)


Komende zaterdag is de laatste thuiswedstrijd van de competitie voor ons Dames 1. In de Topsporthal wordt er gespeeld tegen BV Den Helder. Bij deze wedstrijd is Yasemin Akca de mini van de week.

Yasemin is pas 1 jaar aan het basketballen maar drukt al een aardig stempel op de wedstrijden bij MU12-1 waar ze traint en speelt. Ze is gaan basketballen omdat het haar een leuke en uitdagende sport leek.  Vooral het samen in een team spelen trok Yasemin heel erg aan.

Tijdens de trainingen vindt Yasemin het vooral leuk om allemaal nieuwe oefeningen en trucs te leren  samen met de gezellige meiden uit het team. Er zit voor haar nog steeds genoeg uitdaging in de trainingen.

Het is een leuk team en dat merk je ook in de wedstrijden vindt Yasemin. Er wordt veel samen gespeeld en je krijgt de kans om wat je in de trainingen geleerd heb te laten zien. Er is niet speciaal iemand die alle punten maakt. Iedereen krijgt de kans om punten te scoren en iedereen is even belangrijk voor het team

Basketbal is voor Yasemin echt een hobby en ze wil er graag steeds beter in worden maar plezier hebben is het allerbelangrijkste en dat heeft ze nu met haar team MU12-1

Komende zaterdag ziet u Yasemin op het veld bij Dames 1 om 17.00 uur.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.