Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 11 maart 2014
Binnenland/Rotterdam woensdagavond tegen De Wit-Grasshoppers (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


Morgenavond spelen de dames van Binnenland/Rotterdam in het Topsportcentrum Rotterdam een thuiswedstrijd tegen De Wit-Grasshoppers. Dit seizoen speelden beide ploegen al vier maal tegen elkaar, telkens met Binnenland/Rotterdam als winnaar. De Wit-Grasshoppers steekt op dit moment echter in een prima vorm, getuige de zeges op Lekdetec.nl en Loon Lions van de afgelopen weken.

Voor beide ploegen is een zege van cruciaal belang in de strijd om de plaatsing voor de play-offs, waar op dit moment nog vijf ploegen strijden om de vier beschikbare plaatsen. De winnaar van morgenavond zal zich zo goed als zeker plaatsen voor de strijd om de nationale titel. De wedstrijd in het Topsportcentrum Rotterdam begint om 20.00 uur.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via het Ticket Center op de website van CBV Binnenland of direct via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/. LET OP: toegangskaarten zijn ook vanaf een uur voor de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. Voor deze toegangskaarten geldt echter een toeslag!!

De wedstrijd tegen De Wit-Grasshoppers is voor de thuisblijvers te volgen op twitter via @BinnenlandD1. Naar verwachting zal de wedstrijd ook via livestream te volgen zijn via http://new.livestream.com//BinnenlandDames1


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.