Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 9 maart 2014
Binnenland/Rotterdam beslist in tweede helft duel tegen CTO-Amsterdam (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De dames van Binnenland/Rotterdam hebben de belangrijke confrontatie tegen CTO-Amsterdam met een ruime 67-48 zege afgesloten. Door de zege klimt Binnenland/Rotterdam naar de derde plek op de ranglijst, met slechts twee verliespunten meer dan de nummer één van de ranglijst Loon Lions dat met 55-74 zegevierde bij Lekdetec.nl. Lekdetec.nl is op dit moment tweede op de ranglijst met een gelijk aantal vierliespunten als Binnenland/Rotterdam. De strijd tussen de twee staartploegen Dozy Den Helder en Jolly Jumpers leverde een 53-36 zege op voor Den Helder.

Binnenland/Rotterdam coach Joost van Rangelrooy kan in de wedstrijd tegen CTO-Amsterdam geen beroep doen op de zieke Tahnee Vogelsang. Verder zijn nog niet alle speelsters 100% fit na wat ziekteverschijnselen en de midweekse bekerkraker die in Landsmeer van Loon Lions werd gewonnen. Desondanks komt Binnenland/Rotterdam goed uit de startblokken via Zera Butter en vrije worpen van Linda Appers. CTO-Amsterdam antwoord echter snel en kan tot vlak voor het einde van het eerste kwart aan de goede kant van de score blijven. In de slotseconden van het kwart zijn het echter vrije worpen van Zera Butter en een driepunter in de buzzer van Lisa van den Adel die een 17-13 voorsprong voor Binnenland/Rotterdam op het scorebord zet.

In het tweede kwart kan CTO-Amsterdam in het kielzog van Binnenland/Rotterdam blijven omdat de thuisploeg goede periodes afwisselt met slordigheden. Wel blijft de Rotterdamse formatie telkens aan de goede kant van de score maar de voorsprong gaat wel als een jojo heen en weer. Vlak voor de rust lijkt Binnenland/Rotterdam na een score van Rianne de Roos echt een gaatje te slaan (32-24), maar de Amsterdam ploeg weet de marge vlak voor rust toch voor een deel te verkleinen (32-29).

Vlak na rust blijven het verschil rond de vier punten hangen tot ongeveer halverwege het kwart. Een driepunter van Bianca Barton (46-38) is dan het sein voor Binnenland/Rotterdam om de gashendel wat verder open te draaien en vanaf dat moment is CTO-Amsterdam gezien. Linda Appers, Zera Butter en Leonie Kooij (met een mooie double-double met 15 punten en 15 rebounds) tillen de stand aan het einde van kwart drie naar 54-43.

Het laatste kwart draait Binnenland/Rotterdam de duimschroeven nog wat verder aan waardoor CTO-Amsterdam uiteindelijk in het vierde kwart tot slechts 5 punten kan komen. Met name inside heersen Rianne de Roos, Leonie Kooij en Linda Appers en kan de Amsterdamse ploeg geen enkele vuist meer maken zodat Binnenland/Rotterdam uiteindelijk een ruime en makkelijke 67-48 zege kan boeken.

Scores Binnenland/Rotterdam: Zera Butter 16 (+ 6 rebounds), Leonie Kooij 15 (+ 15 rebounds), Rianne de Roos 9 (+ 6 rebounds), Linda Appers 6 (+ 8 rebounds), Eline Kasius 6, Bianca Barton 6 (+ 4 assists), Shari Jeffrey 6, Lisa van den Adel 3.

Aankomende week staan er wederom twee wedstrijden voor Binnenland/Rotterdam op het programma. Woensdag 12 maart speelt Binnenland/Rotterdam eerst een thuiswedstrijd tegen De Wit-Grasshoppers en zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Lekdetec.nl op de rol.

De thuiswedstrijd woensdag in het Topsportcentrum Rotterdam wordt dit keer gespeeld in topsporthal 1 en begint om 20.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via het Ticket Center op de website van CBV Binnenland of direct via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/. LET OP: toegangskaarten zijn ook vanaf een uur voor de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. Voor deze toegangskaarten geldt echter een toeslag!! 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.