Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 30 januari 2014
Binnenland/Rotterdam pakt midweekse zege (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De dames van Binnenland/Rotterdam hebben de midweekse uitwedstrijd tegen De Wit-Grasshoppers met 58-67 gewonnen. De ploeg van coach Joost van Rangelrooy had weinig moeite met de thuisploeg, maar dacht bij een voorsprong van ruim 20 punten de zege wel iets te snel in de tas te hebben waardoor de Katwijkse formatie aan het eind van de wedstrijd toch nog in de buurt van Binnenland/Rotterdam kon komen.

Binnenland/Rotterdam komt goed uit de startblokken en weet via Leonie Kooij en Zera Butter een 0-8 stand op het bord te zetten. Dan verslapt de ploeg zichtbaar en kan de thuisploeg langszij komen. Aan het eind van het kwart is de minimale voorsprong met 10-11 nog wel voor Binnenland/Rotterdam.

Het tweede kwart is van beide ploegen zwak, maar desondanks weet Binnenland/Rotterdam de voorsprong langzaam maar zeker uit te breiden. Het schiet net wat beter dan de formatie van coach Ivo Boom en heeft net iets minder balverlies. De stand bij rust is dan ook 20-29.

Waar de Wit-Grasshoppers denkt direct na rust in de wedstrijd te komen, zorgen Leonie Kooij en Lisa van den Adel er voor dat het gaat direct richting de 20-punten loopt en lijkt de wedstrijd dan ook al snel beslist. In het tweede deel van het 3e kwart blijft de voorsprong verder hangen rond deze marge en gaat het laatste kwart in bij een 35-53 stand.

In het laatste kwart loopt Binnenland/Rotterdam al snel verder uit naar een marge van 23 punten en leunt vervolgens net even te makkelijk achterover. De Wit-Grasshoppers blijft hard werken voor een beter resultaat en wordt daarin beloond. De voorsprong van Binnenland/Rotterdam loopt terug naar 7 punten met nog 2 minuten op de klok. Verder laat Binnenland/Rotterdam het echter niet komen en speelt de wedstrijd rustig uit en pakt zo doende met 58-67 de winst. Door de zege stijgt Binnenland/Rotterdam naar de 2e plek op de ranglijst.

Scores Binnenland/Rotterdam: Leonie Kooij 24 (+ 8 rebounds, 4 steals), Zera Butter 14 (+ 6 rebounds), Lisa van den Adel 9, Eline Kasius 7 (+ 7 rebounds), Rianne de Roos 2 (+ 6 rebounds), Shari Jeffrey 4, Tahnee Vogelsang 4,  Michelle Zantman 2, Linda Appers 1.  

Aankomende zaterdag speelt Binnenland/Rotterdam de topper tegen de huidige koploper van de eredivisie, Lekdetec.nl. De wedstrijd in het Topsportcentrum Rotterdam begint om 20.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via het Ticket Center op de website van CBV Binnenland of direct via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/. LET OP: toegangskaarten zijn ook vanaf een uur voor de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. Voor deze toegangskaarten geldt echter een toeslag!! 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.