Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 29 januari 2014
Zware week voor Binnenland/Rotterdam (Dames 1 Team)


De dames van Binnenland/Rotterdam hebben deze week een lastig programma. Vanavond spelen de dames in Katwijk om 21:15 uur de uitwedstrijd tegen De Wit-Grasshoppers en aankomende zaterdag is de huidige koploper van de dameseredivisie, Lekdetec.nl de tegenstander.

Vanavond dus eerst De Wit-Grasshoppers. Een ploeg waarvan Binnenland/Rotterdam in het eerste deel van de competitie tweemaal  won, en ook in de halve finale van de Final Four de winst pakte. Traditioneel is echter dat uitwedstrijden op een doordeweekse dag niet de makkelijkste zijn, dus de dames van Joost van Rangelrooy zijn gewaarschuwd.

Zaterdag is om 20.00 uur in het Topsportcentrum Rotterdam Lekdetec.nl de tegenstander. In de finale van de Final Four liet Binnenland/Rotterdam dezelfde ploeg alle hoeken van het veld zien. Lekdetec.nl zal dit echter zeker recht willen zetten Het team van coach Bart Sengers is aan een goede reeks bezig, en zegevierde afgelopen weekend vrij makkelijk in Landsmeer tegen landskampioen Loon Lions.  Bij winst van Binnenland/Rotterdam vanavond en zaterdag komt de ploeg van Joost van Rangelrooy echter weer aan kop van de eredivisie.

Toegangskaarten voor de thuiswedstrijden van Binnenland/Rotterdam, zijn verkrijgbaar via het Ticket Center op de website van CBV Binnenland of direct  via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/. LET OP: toegangskaarten zijn ook vanaf een uur voor de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. Voor deze toegangskaarten geldt echter een toeslag!!


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.