Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 12 januari 2014
Valse start in het nieuwe jaar voor Binnenland/Rotterdam (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De dames van Binnenland/Rotterdam zijn het nieuwe jaar slecht begonnen. De ploeg die in het eerste deel van de competitie en de Final Four ongenaakbaar was verloor bij Loon Lions met 74-70. Het team van coach Joost van Rangelrooy had de nederlaag volstrekt aan zichzelf te wijten. Met name na rust oogde de ploeg flets en initiatiefloos, met uitzondering van Zera Butter die een prima wedstrijd speelde en met 33 punten, 9 rebounds en 5 assists.

Beide ploegen beginnen de wedstrijd wat stroef na het kerstreces. De scores vallen moeizaam en tot halverwege het eerste kwart blijft de stand in evenwicht. Binnenland/Rotterdam is duidelijk op zoek naar de balans in de ploeg na het vertrek van Natalie van den Adel, maar weet toch als eerste het ritme te pakken en kan hierdoor het eerste kwart afsluiten met een 16-23 voorsprong.

Ook het tweede kwart komt moeizaan op gang, getuige de 20-27 stand na 5 minuten spelen. Loon Lions weet dan het gaatje bijna te dichten, maar de laatste paar minuten van het tweede kwart zijn toch voor
Binnenland/Rotterdam waardoor er een 26-33 stand bij rust op het scorebord staat.

Na rust lijkt er in eerste instantie niets aan de hand voor Binnenland/Rotterdam dat de voordelige marge continue rond de 10 punten kan houden. Plots is Binnenland/Rotterdam het echter helemaal kwijt en ziet Loon Lions snel dichterbij komen. Tot ergernis van Joost van Rangelrooy speelt zijn team opeens initiatiefloos en zonder werklust. Ook inside, toch een domein waar Binnenland/Rotterdam zou moeten domineren, is iedereen onzichtbaar. De thuisploeg profiteert maximaal een weet het kwart met een 51-48 voorsprong af te sluiten.

De achterstand loopt aan het begin van het laatste kwart nog verder op zonder dat een herstel van Binnenland/Rotterdam aanwezig lijkt te zijn. Een korte opleving aan de hand van Zera Butter blijkt toch opeens goed voor de aansluiting (63-58), maar Loon Lions speelt met een prima spelende Randell van der Lee de wedstrijd goed uit zodat de zege met 74-70 naar de thuisploeg gaat.

Scores Binnenland/Rotterdam: Zera Butter 33 (+9 rebounds, 5 assists), Eline Kasius 14 (+ 6 assists), Leonie Kooij 13 (+ 7 rebounds), Lisa van den Adel 6, Rianne de Roos 4 (+ 8 rebounds).

Aankomende woensdag speelt Binnenland/Rotterdam de eerste thuiswedstrijd in 2014. In het Topsportcentrum Rotterdam is om 20.00 uur Jolly Jumpers de tegenstander.

Toegangskaarten voor de deze wedstrijd, maar ook voor alle andere thuiswedstrijden van Binnenland/Rotterdam, zijn verkrijgbaar via het Ticket Center op de website van CBV Binnenland of direct via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/.

LET OP: toegangskaarten zijn ook vanaf een uur voor de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. Voor deze toegangskaarten geldt echter een toeslag!!


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.