Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 8 december 2013
Binnenland/Rotterdam laat Green Eagles weer volstrekt kansloos (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


Ook de negende wedstrijd in poule B van de dameseredivisie is door Binnenland/Rotterdam in winst omgezet. In Maassluis was thuisploeg Green Eagles niet opgewassen tegen de ploeg van coaches Joost van Rangelrooy en Michel Appers. Ne een ruststand van 18-55 zegevierde de koploper met 52-128. Binnenland/Rotterdam blijft door de zege ongeslagen in de competitie en is al verzekerd van deelname aan de Final Four op 20 en 21 december en de eredivisiecompetitie die in het nieuwe jaar van start gaat.

Binnenland/Rotterdam, dat het nog zonder de geblesseerde Linda Appers moet doen, start de wedstrijd nog wat stroef waardoor Green Eagles de eerste paar minuten aan de goede kant van de score kan blijven. Na een time-out van Joost van Rangelrooy draait Binnenland/Rotterdam de Maassluise formatie echter de duimschroeven aan en sprint onder aanvoering van Zera Butter, Natalie van den Adel en Leonie Kooij naar een 7-22 voorsprong. Green Eagles kan aan het einde van het eerste kwart nog wat terugdoen zodat bij een 12-24 stand het tweede kwart start. Hierin is Binnenland/Rotterdam niet te stoppen. De press levert veel balwinst op die direct door snelle scores worden gevolgd. Daarbij heersen Tahnee Vogelsang en Rianne de Roos in de rebound en de fastbreaks die uit de rebounds volgen worden snel en accuraat uitgevoerd.  Bij rust is de voorsprong dan ook al 18-55.

In het derde kwart is Binnenland/Rotterdam met name verdedigend wat minder bij de les waardoor de voorsprong wat minder snel oploopt. Als Lisa van den Adel met een paar driepunters doorkomt sluit plots ook de verdediging weer en komen Zera Butter en Natalie van den Adel weer aan de andere kant met wat scores door. De voorsprong aan het einde van het derde kwart is dan al weer opgelopen naar 50 punten (38-88).

Alhoewel de wedstrijd natuurlijk al gespeeld is schroeft Binnenland/Rotterdam het tempo nog een beetje op en schieten Zera Butter en Natalie van den Adel de lichten uit. Leonie Kooij volgt vervolgens en ook Eline Kasius en Michelle Zantman doen nog een duit in het zakje. Green Eagles komt er niet meer aan te pas en bij een 52-128 wordt de wedstrijd afgesloten.

Scores Binnenland/Rotterdam: Zera Butter 40 (+ 9 assists), Natalie van den Adel  29 (+ 9 assists, 7 steals), Leonie Kooij 23, Lisa van den Adel 10, Eline Kasius 8 (+ 7 rebounds, 6 assists), Rianne de Roos 6 (+ 7 rebounds), Tahnee Vogelsang 6 (+ 13 rebounds), Michelle Zantman 6.

Aankomende week spelen de dames van Binnenland/Rotterdam de laatste wedstrijd in poule B van de eredivisie. De ploeg speelt dan op Woudestein om 20.00 uur een uitwedstrijd tegen EBV Baros. Op vrijdag 20 december speelt Binnenland/Rotterdam vervolgens in de halve finale van de Final Four in Katwijk tegen De Wit-Grasshoppers. Bij winst staat een dag later om 19.00 uur de finale op het programma. 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.