Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 19 november 2013
Kan Binnenland/Rotterdam deelname aan de Final Four veilig stellen? (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


Woensdagavond 20 november spelen de dames van Binnenland/Rotterdam in het Topsportcentrum Rotterdam tegen de nummer twee van de ranglijst, De Wit-Grasshoppers. Deze wedstrijd is de eerste wedstrijd in de terugronde voor Binnenland/Rotterdam in poule B van de eredivisie, waar de ploeg van coaches Joost van Rangelrooy en Michel Appers ongeslagen op kop staat.

In de heen ronde was Binnenland/Rotterdam met 55-67 te sterk voor de Katwijkse ploeg, die overigens daarna ook alle wedstrijden wist te winnen. Binnenland/Rotterdam liet de afgelopen wedstrijden zeer ruime zeges noteren, maar zal tegen De Wit-Grasshoppers een veel betere tegenstander treffen.

Bij winst zal Binnenland/Rotterdam plaatsing voor de Final Four (20/21 december) bijna niet meer kunnen ontgaan. Tegenstander De Wit-Grasshoppers is overigens als organisator al zeker van plaatsing. In poule A is Lekdetec.nl koploper en zal zo goed als zeker deelnemer nummer drie aan de Final Four zijn. De laatste plek is voor de winnaar van poule C, waar CTO Amsterdam en Dozy Den Helder nog voor in de race zijn.

De wedstrijd tegen De Wit-Grasshoppers wordt woensdagavond 20 november om 20.00 uur gespeeld in het Topsportcentrum Rotterdam. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via het Ticket Center op de website van CBV Binnenland of direct via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/. Via het Ticket Center kunnen ook seizoenskaarten worden besteld.

LET OP: toegangskaarten zijn ook vanaf een uur voor de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. Voor deze toegangskaarten geldt echter een toeslag!! 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.