Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 10 november 2013
Binnenland/Rotterdam laat ook EBV Baros kansloos (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De dames van Binnenland/Rotterdam blijven ongenaakbaar in poule B van de dameseredivisie. Ook EBV Baros was in het Topsportcentrum Rotterdam volstrekt kansloos tegen de ploeg van coaches Joost van Rangelrooy en Michel Appers. Na de monsterzege van afgelopen week tegen Green Eagles werd het nu tegen Baros na een ruststand van 63-25 een 115-44 zege, waardoor Binnenland/Rotterdam nog steeds ongeslagen de ranglijst aanvoert. Volgende week kan Binnenland/Rotterdam door een zege op de nummer twee van de ranglijst, De Wit-Grasshoppers, de deelname aan de Final Four nagenoeg zeker stellen.

Een aantal weken geleden speelden beide ploegen in het kader van de nationale beker al tegen elkaar en wist Binnenland/Rotterdam, na een slechte start, uiteindelijk zeer ruim te winnen. Deze keer was de start van de thuisploeg prima en via een met scherp schietende Zera Butter is het binnen enkele minuten al 12-3. Vervolgens zijn het Eline Kasius en Natalie van den Adel die het overnemen en bij 22-7 vlucht Baros in een time-out. Enig resultaat heeft dit niet,want Leonie Kooij en Lisa van den Adel breiden de marge verder uit en na kwart één lijkt een kopie van de wedstrijd tegen Green Eagles in de maak (39-14).

In het tweede kwart start Binnenland/Rotterdam nog scherp en loopt snel verder uit (50-16), waarbij ook jeugdspeelster Shari Jeffrey prima mee doet. Halverwege het kwart verslapt Binnenland/Rotterdam echter, waardoor Baros even terug lijkt te komen in de wedstrijd door een 0-5 run. Linda Appers zorgt echter met twee driepunters voor het slotakkoord voor de rust en een 63-25 ruststand.

Zonder echt goed te spelen drukt Binnenland/Rotterdam ook na rust verder door. Lisa van den Adel en Michelle Zantman openen de score in het derde kwart en de press, die Binnenland/Rotterdam regelmatig neerzet, levert vaak balwinst op. Via 75-33 is het aan het eind van het derde kwart 86-37. In het laatste kwart is Baros leeg gespeeld en kan Binnenland/Rotterdam  vooral inside via Rianne de Roos en Leonie Kooij het verschil nog makkelijk uitbouwen, waarbij Leonie Kooij het honderdste punt laat aantekenen. Baros weet vervolgens de laatste 6 minuten van de wedstrijd niet meer te scoren en net als in de eerste helft is het Linda Appers die met een driepunter de laatste score voor haar rekening neemt en de 115-44 eindstand op het scorebord zet.

Scores Binnenland/Rotterdam: Zera Butter 21 (+6 assists), Lisa van den Adel  17, Leonie Kooij 16 (+ 8 rebounds, 5 steals), Shari Jeffrey 13, Natalie van den Adel  12, Eline Kasius 11 (+ 7 rebounds, 7 assists), Rianne de Roos 9 (+ 9 rebounds), Linda Appers 9 (+ 7 rebounds), Michelle Zantman 7.

Aankomende donderdag 14 november speelt Binnenland/Rotterdam om 20.30 uur in de 3e ronde van de nationale beker in Delft tegen DAS. Op woensdag 20 november volgt dan een competitiewedstrijd in het Topsportcentrum Rotterdam tegen De Wit-Grasshoppers, de nummer twee uit de competitie.

Toegangskaarten voor de deze wedstrijd, maar ook voor alle andere thuiswedstrijden van Binnenland/Rotterdam, zijn verkrijgbaar via het Ticket Center op de website van CBV Binnenland of direct via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/. Via het Ticket Center kunnen ook seizoenskaarten worden besteld. LET OP: toegangskaarten zijn ook vanaf een uur voor de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. Voor deze toegangskaarten geldt echter een toeslag!! 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.