Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 3 november 2013
Binnenland/Rotterdam boekt monsterzege op Green Eagles (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


Ook de vierde competitiewedstrijd van dit seizoen is door de dames van Binnenland/Rotterdam in winst omgezet. In het Topsportcentrum Rotterdam werd het op landelijke niveau debuterende Green Eagles uit Maassluis op een forse afstraffing getrakteerd. Bij rust stond er al een marge van 50 punten op het scorebord (72-22) en het eindsignaal klonk uiteindelijke bij een 133-43 stand. Door de zege blijft Binnenland/Rotterdam aan kop in poule B van de dameseredivisie.

In tegenstelling tot de eerdere wedstrijden dit seizoen begint Binnenland/Rotterdam tegen Green Eagles messcherp. Binnen 5 minuten staat het via Zera Butter, Eline Kasius en Natalie van den Adel al 21-2 en is het duidelijk dat de moedig spelende ploeg uit Maassluis een lastige middag krijgt. Binnenland/Rotterdam verzaakt niet en loopt snel verder uit en sluit het kwart uit met een 36-13 voorsprong.

Lisa van den Adel en Tahnee Vogelsang openen de scores in kwart twee, waarna Leonie Kooij binnen enkele minuten 12 punten laat aantekenen. Green Eagles blijft na 43-17 ruim 5 minuten zonder score daar waar Binnenland/Rotterdam rustig doorgaat via Natalie van den Adel en Eline Kasius. Leonie Kooij zorgt net als in het eerste kwart voor de laatste score in het kwart zodat de rust in gaat bij 72-22.

Direct na rust lijkt Binnenland/Rotterdam even wat gas terug te nemen, maar als in drie minuten vijf driepunters door het netje vallen loopt het verschil weer snel op. Binnenland/Rotterdam speelt duidelijk een paar versnellingen hoger dan Green Eagles. Linda Appers tekent voor enkele scores en het einde van het kwart is het Lisa van den Adel die met scherp schiet en de honderd punten grens slecht en even later de eindstand in kwart drie op 108-33 bepaald.

Het laatste kwart neemt Binnenland/Rotterdam een klein beetje gas terug zonder te verzaken. Rianne de Roos heerst onder de borden (13 rebounds) en komt ook aanvallend een paar keer door. Ook Michelle Zantman, voor het eerst weer terug na een enkelblessure, deelt mee in de scores en pakt via een paar goede verdedigende acties een aantal steals. Uiteindelijk trekt de rook op bij een 133-43 eindstand.

Scores Binnenland/Rotterdam: Eline Kasius 30 (+ 9 rebounds), Natalie van den Adel  29, Leonie Kooij 19 (+ 6 steals), Lisa van den Adel  18 (+ 6 assists), Zera Butter 18 (+6 rebounds, 6 steals), Rianne de Roos 6 (+ 13 rebounds, 10 steals), Tahnee Vogelsang 5, Linda Appers 5, Michelle Zantman 3.

Volgende week zaterdag speelt Binnenland/Rotterdam weer een thuiswedstrijd. Om 20.00 uur is in het Topsportcentrum Rotterdam EBV Baros de tegenstander. Toegangskaarten voor de deze wedstrijd, maar ook voor alle andere thuiswedstrijden van Binnenland/Rotterdam, zijn verkrijgbaar via het Ticket Center op de website van CBV Binnenland of direct via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/. Via het Ticket Center kunnen ook seizoenskaarten worden besteld. LET OP: toegangskaarten zijn ook vanaf een uur voor de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. Voor deze toegangskaarten geldt echter een toeslag!!


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.