Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 27 oktober 2013
Binnenland/Rotterdam boekt weer simpele zege (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De dames van Binnenland/Rotterdam hebben ook de derde competitiewedstrijd in winst omgezet. In Delft was de ploeg van coach Joost van Rangelrooy met 38-87 veel te sterk voor DAS. Binnenland/Rotterdam moest het doen zonder de zieke international Leonie Kooij en de van een enkelblessure herstellende Michelle Zantman, maar had desondanks geen enkel probleem met de Delftse formatie. Bij rust was de marge al 21 punten (22-43) en direct na rust deelt Binnenland/Rotterdam de genadeklap uit en zegeviert uiteindelijke met ruime cijfers.

Binnenland/Rotterdam opent de wedstrijd nog enigszins stroef maar weet via de veel scorende Eline Kasius en Natalie van den Adel in het eerste kwart een voorsprong te pakken (8-12). Langzaam wordt het tempo opgeschroefd en ook de press die Binnenland/Rotterdam speelt levert regelmatig balwinst op. Een driepunter van Lisa van den Adel zorgt voor een 14-25 stand na het eerste kwart.

In het tweede kwart loopt het verschil verder op. Zera Butter komt op schot en ook Tahnee Vogelsang laat zien dat ze op de goede weg is na haar langdurige revalidatie als gevolg van een kruisbandletsel. Bij rust staat er dan ook al een ruime 22-43 voorsprong op het scorebord.

Na rust verhoogt Binnenland/Rotterdam het tempo verder en weet DAS niet onder de pressie uit te komen. Joost van Rangelrooy wisselt veelvuldig door en geeft ook jeugdspeelsters Cassidy Cheuk-Alam en Shari Jeffrey de mogelijkheid om meer eredivisie-ervaring op te doen. Via onder andere een aantal scores van Rianne de Roos is de score in het derde kwart 6-25 zodat het scorebord bij aanvang van het vierde kwart al op 28-68 staat.

Het laatste kwart neemt Binnenland/Rotterdam gas terug een speelt de wedstrijd slordig uit, dit tot ergernis van coach Joost van Rangelrooy. Desondanks loopt het verschil verder op en resulteert het uiteindelijk in een 38-87 zege.

Scores Binnenland/Rotterdam: Eline Kasius 22 (+ 9 rebounds), Natalie van den Adel  20, Zera Butter 20, Lisa van den Adel  13, Rianne de Roos 6, Tahnee Vogelsang 6.

Volgende week zaterdag speelt Binnenland/Rotterdam weer een thuiswedstrijd. Om 17.00 uur is in het Topsportcentrum Rotterdam Green Eagles uit Maassluis de tegenstander. Toegangskaarten voor de deze wedstrijd, maar ook voor alle andere thuiswedstrijden van Binnenland/Rotterdam, zijn verkrijgbaar via het Ticket Center op de website van CBV Binnenland of direct via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/. Via het Ticket Center kunnen ook seizoenskaarten worden besteld.

LET OP: toegangskaarten zijn ook vanaf een uur voor de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. Voor deze toegangskaarten geldt echter een toeslag!!


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.