Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 17 oktober 2013
U22 wint uit van Zoebas (Heren 22-1 Team)

Uitslagen en standen


Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Zoebas op het programma. Vooraf stonden beide teams op 2 winstpartijen en 1 verloren wedstrijd. De wedstrijd werd gestart met Coen, Dennis, Lennart, Finn & Martin. Beide teams komen hard uit de startblokken. Er wordt veel gescoord aan beide kanten, maar Zoebas scoort ook veel omdat de defense aan onze kant totaal niet staat. Gelukkig door scores van Dennis en Coen (beide 8pnt) blijven we in de wedstrijd en eindigen we het kwart met een kleine achterstand: 30-26.

Het 2e kwart beginnen we enorm slecht. Er wordt in 4 minuten alleen 1x gescoord door Finn. Gelukkig weet Zoebas in deze fase de basket ook niet echt te vinden, waardoor het verschil klein bleef. Halverwege het kwart kregen we de opdracht om Zoebas full court op te pakken. Dit pakte goed uit en resulteerde in veel balverlies van Zoebas. Matthias was in deze fase vaak het eindstation en maakte 8 punten. Door de full-court press die we gaven gingen we rusten met een kleine voorsprong. 47-42.

Het 3e kwart beginnen we wederom slecht. We komen te slap uit de kleedkamer en er wordt slecht verdedigend. Binnen 2 min. is de voorsprong die we hadden weg. Door scores van Lennart (7pnt) blijft het puntenverschil enigszins gelijk. Aan het einde van de kwart werden de lange mannen ook beter instelling gebracht waardoor die ons ook in de wedstrijd houden. Helaas scoren we te weinig punten vanaf de vrije worp lijn waardoor we het laatste kwart gingen starten met een gelijke stand. 67-67.

Het laatste kwart start Zoebas met een zone verdediging. Dit was een slechte zet want ze gaven enorm veel ruimte weg van buiten. Ondanks dat alleen de schoten van Dennis vielen en de andere schoten niet werden benut, waren de ballen in de aanvallende rebound wel steeds voor Finn en Martin. Die wisten elkaar ook goed te vinden wat resulteerde in zekere scores onder het bord.

Met nog 4 minuten te spelen staat het 75-82 en lijken we de wedstrijd naar onze hand toe te zetten.  Alleen weten we in deze laatste 4 minuten elkaar niet meer goed te vinden, en komen we alleen maar op de vrije worp lijn. Daar benutten we de scores niet en met nog 30 seconden te spelen staan we nog maar met 3 punten voor. Zoebas neemt een 3 punter die alleen zonder succes wordt afgerond. De rebound is voor Binnenland en er wordt een fout gemaakt op Coen, die de wedstrijd kan beslissen en dat ook doet door beide vrije worpen te benutten. Binnenland wint de wedstrijd met 79-84.

Aanstaande vrijdag is alweer de volgende wedstrijd. Binnenland speelt dan thuis om 20.30 tegen Akrides IJmuiden!


Scores:
Coen 21, Dennis 17, Martin 15, Lennart 9, Matthias 8, Jeroen 3, Jos 3
 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Loon Lions Thuis
09-11-2019, 20:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen WBB Giants UIT
09-11-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.