Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 6 oktober 2013
Binnenland/Rotterdam start competitie met uitzege (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De dames van Binnenland/Rotterdam zijn het eredivisie seizoen 2013-2014 gestart met een 55-67 uitzege op De Wit-Grasshoppers 1.  De zege in Katwijk kwam niet makkelijk tot stand. De Wit-Grasshoppers, door velen gezien als de lastigste tegenstander van Binnenland/Rotterdam in de eredivisiepoule B, stond de gehele eerste helft aan de goede kant van de score. Pas na rust kwam de ploeg van Joost van Rangelrooy enigszins op stoom en kon uiteindelijke de zege mee naar huis nemen.

Binnenland/Rotterdam start de wedstrijd slordig en ongeconcentreerd, daar waar aan de andere kant de jonge ploeg van coach Ivo Boom vol overgave de strijd aan gaat. Hierdoor loopt Binnenland/Rotterdam vanaf de eerste minuut achter de feiten aan en staat het aan het einde van kwart één 13-10 voor de thuisploeg.Ook in het tweede kwart is Binnenland/Rotterdam niet bij de les. De aanvallende patronen worden slecht uitgevoerd en verdedigend geeft men De Wit-Grasshoppers te veel ruimte die daar dan ook dankbaar gebruik van maken. Via 21-15 wordt het zelfs 28-17 waarna langzaam maar zeker Binnenland/Rotterdam via Eline Kasius en Natalie van den Adel dichterbij komt en er bij rust een 32-29 stand op het scorebord staat.

Na rust tapt Binnenland/Rotterdam uit een ander vaatje en weet in korte tijd via Zera Butter, Natalie van den Adel en Eline Kasius de achterstand om te buigen in een voorsprong van 38-41. Als ook Leonie Kooij dan scorend een aantal keren doorkomt bepaald Lisa van den Adel via vrije worpen de 38-50 stand na kwart drie. In het laatste kwart kan de thuisploeg geen vuist meer maken. Binnenland/Rotterdam loopt rustig uit naar een 51-67 voorsprong. De laatste twee scores zijn dan nog voor De Wit-Grasshoppers, maar de overwinning gaat met 55-67 naar Binnenland/Rotterdam.

Scores Binnenland/Rotterdam: Eline Kasius 18 (+ 6 reboundS), Natalie van den Adel  15 (+6 rebounds), Zera Butter 12, Leonie Kooij 12 (+ 18 rebounds, 9 assists), Rianne de Roos 8, Lisa van den Adel 2.

Aankomend weekend staat de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Om 17.00 uur is in het Topsportcentrum Rotterdam BC Apollo Amsterdam de tegenstander. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/. Via deze link zijn ook seizoenskaarten te bestellen.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.