Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 26 augustus 2013
International Rianne de Roos naar Binnenland/Rotterdam (Dames 1 Team)


Binnenland/Rotterdam heeft zich versterkt met Rianne de Roos. De 24-jarige center van het Nederlands team komt over van het Belgische Belfius Namur Capitale waar zij de afgelopen twee seizoenen actief was. Afgelopen seizoen behaalde ze in België met haar team zowel het landskampioenschap als de beker. Ook was ze met Belfius Namur Capitale actief in de Europa Cup.

De in Groningen geboren en 1.90 m grote Rianne de Roos speelde voor haar vertrek naar België bij Celeritas Donar. Na twee buitenlandse jaren keert ze dus terug in de Nederlandse competitie. 

Rianne de Roos is blij met haar overstap: 'Ik heb een goed gevoel bij zowel het team als de club Binnenland/Rotterdam. De meeste meiden ken ik al van het Nederlands Team. Ik heb zin om er een mooi seizoen van te maken, na mijn buitenlandse avontuur. Met Binnenland/Rotterdam wil ik ook strijden voor de titels, want het winnen voelt geweldig!'

Coach Joost van Rangelrooy is uiteraard zeer blij met de komst van de international: "Rianne is een geweldige versterking voor ons onder de borden qua rebounds maar ook als inside dreiging in de aanval. Vorig jaar waren we redelijk afhankelijk van Leonie. Verder is ze qua persoonlijkheid ook een enorme aanwinst. Ik verwacht dan ook dat ze zich snel zal aanpassen en goed gaat spelen bij Binnenland.Rotterdam."


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.