Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 23 juli 2013
Hoofdsponsor Dames 1 stopt (Dames 1 Team)


De toekomst van het dameseredivisie team van CBV Binnenland hangt aan een zijden draad. Afgelopen week kreeg het bestuur van de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland het bericht dat Challenge Sports, de afgelopen vijf seizoenen de hoofdsponsor, per direct zal stoppen. Deze zeer onverwachte mededeling, kort voor de start van het nieuwe seizoen, is als een bom ingeslagen en heeft grote gevolgen als niet binnen zeer korte tijd een nieuwe hoofdsponsor wordt gevonden.

In dat geval zal het onvermijdelijke zijn om het dameseredivisie team terug te trekken uit de eredivisie. Ook zal dit het einde betekenen voor de jeugdopleiding van CBV Binnenland omdat er geen vooruitzicht aan talenten meer kan worden geboden om door te stromen naar het landelijke niveau.


De Stichting Topsportbasketball heeft 1 augustus aanstaande als deadline gesteld om alsnog één of meerdere sponsoren te vinden voor de minimaal benodigde € 20.000,-. Mocht dit niet lukken zal een einde komen aan ruim 15 jaar dames eredivisiebasketball voor CBV Binnenland. Een periode waarin het jeugdteam tweemaal kampioen van Nederland werd, de dames de Nationale Beker veroverden en ook diverse Final Four titels werden binnen gehaald.

De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland roept dan ook bedrijven uit Rotterdam e.o. op om er voor te zorgen dat ook aankomend seizoen Dameseredivisie basketball in het Topsportcentrum Rotterdam kan worden gespeeld en dat de jeugdopleiding van CBV Binnenland, waar al diverse (jeugd) internationals uit zijn voortgekomen, kan worden gecontinueerd.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Leo van den Adel, voorzitter van de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland, mobiel (06-46094125) of per e-mail (l.vandenadel@cbvbinnenland.nl)

Beluister ook het verhaal van de voorzitter van de Stichting Topsport, Leo van den Adel,  op Radio Rijnmond >>>>>


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.