Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 4 mei 2013
Slechte start doet Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam de das om (Dames 1 Team)


De dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam zijn in de finale-serie van de play-offs door Probuild Lions op een 3-2 achterstand gezet. In Landsmeer verloor de ploeg van coach Joost van Rangelrooy na een 41-26 ruststand met 73-57. De wedstrijd werd al in het eerste kwart beslist. Daar waar Probuild Lions goed uit de startblokken kwam gaf Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam totaal niet thuis waardoor de thuisploeg in kwart één een 25-8 voorsprong kon nemen. Alhoewel Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam na rust nog dicht in de buurt kwam bleek uiteindelijk de opgelopen achterstand te groot. Aankomende woensdag wordt in het Topsportcentrum Rotterdam wedstrijd nummer 6 gespeeld. Voor Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam de laatste kans om de hoop op het eerste landskampioenschap levend te houden en een 7e en allesbeslissende wedstrijd af te dwingen.

Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam begint te slap aan de wedstrijd. Te veel balverlies en een slecht verzorgde rebound zorgen ervoor dat Probuild Lions de wedstrijd al snel naar zich kan toetrekken. Via 18-3 weet de ploeg van coach Laki Lakner het kwart met een 25-8 voorsprong af te sluiten. De start van het 2e kwart is voor Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam dat door 7 punten op rij van Zera Butter de marge verkleint tot 10 punten (25-15). De opmars is echter van korte duur omdat verdedigend de Probuild speelsters te veel ruimte wordt gegeven. Bij 39-17 wordt het grootste verschil van de wedstrijd op het scorebord gezet voordat Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam wat beter in het spel komt en de marge langzaam maar zeker verkleint. De rust wordt bereikt met een 41-26 stand.
De start van het 3e kwart is voor Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam. Onder aanvoering van Zera Butter wordt het verschil in rap tempo tot 7 punten teruggebracht (42-35) waardoor Probuild Lions in een time-out vlucht. Het effect is er wel want Probuild kan weer uitlopen tot 47-35, voordat Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam via Lisa van den Adel en Eline Kasius de marge weer tot 6 kan terugbrengen (47-41). Een zeer dubieus gegeven onsportieve fout aan Priscilla van Andel kantelt het momentum ten gunste van de thuisploeg die optimaal profiteert van de geboden mogelijkheid en het kwart vervolgens met een 56-41 voorsprong kan afsluiten.
Het laatste kwart probeert Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam nog wel om dichterbij te komen, maar verder dan 64-53 komt het niet. Michelle de Graaf kan nog 6 punten laten aantekenen in een korte fase, maar Probuild Lions speelt de wedstrijd professioneel uit en wint uiteindelijk met 73-57.

Scores Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam: Zera Butter 27, Eline Kasius 13 (+ 8 rebounds), Michelle de Graaf 7, Lisa van den Adel 4, Addie Micir 4, Rachel Roubehie-Fissa 2.

Aankomende woensdag is het dus aan Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam om de laatste strohalm te grijpen als Probuild Lions om 20.00 uur op bezoek komt in het Topsportcentrum Rotterdam.
Toegangskaarten voor deze wedstrijd zijn vanaf een uur voor aanvang van de wedstrijd verkrijgbaar aan de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam of tegen een gereduceerd tarief tot twee uur voor aanvang van de wedstrijden via http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/.

Stand finale play-offs

Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam    3 - 2
        
Uitslagen        
Wedstrijd 1: Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam    50 - 62
Wedstrijd 2: Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam    64 - 59
Wedstrijd 3: Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam    - Probuild Lions 69 - 60
Wedstrijd 4: Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam    - Probuild Lions 69 - 82
Wedstrijd 5: Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam    73 - 57
        
Resterende wedstrijden        
Wedstrijd 6: Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam    - Probuild Lions  -
Woensdag 8 mei om 20.00 uur, Topsportcentrum Rotterdam       
        
Wedstrijd 7: * Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam     -
Zaterdag 11 mei om 20.00 uur, Indoor Centrum Landsmeer       
        
* indien noodzakelijk        
 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.