Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 2 mei 2013
Challenge Sports/Binnenland.R'dam laat Probuild Lions langszij komen (Dames 1 Team)


De finaleserie van de play-offs bij de dames blijft ongemeend spannend. Daar waar de dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam de kans hadden om een grote stap richting de landstitel te zetten wist Probuild Lions door een 69-82 zege de stand weer in evenwicht te brengen. Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam kon in wedstrijd nummer vier niet dezelfde intensiteit aan de dag leggen zoals in de eerste drie wedstrijden. Hiervan profiteerde de ploeg uit Landsmeer maximaal. Met name in de eerste twee kwarten en bij de start van kwart drie was de ploeg van coaches Joost van Rangelrooy en Michel Appers onvoldoende bij de les. De daarin opgelopen achterstand kon uiteindelijk niet meer worden goed gemaakt alhoewel de ploeg in het laatste kwart nog in de buurt van Probuild Lions wist te komen. De stand is nu 2-2 in de finaleserie en aankomende zaterdag volgt in Landsmeer wedstrijd nummer 5 waarna op woensdag 8 mei wedstrijd nummer 6 weer in het Topsportcentrum Rotterdam wordt gespeeld.

 

Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam kent in de laatste fase van de competitie grote personele problemen en ook in de play-offs blijft de ploeg weinig bespaard. Waar vorige week Linda Appers door griep amper inzetbaar was is het nu captain Lisa van den Adel die door de griep geveld is. Weliswaar start ze nog aan de wedstrijd maar al snel moet ze de bank weer opzoeken. Ondertussen is Probuild Lions onder aanvoering van het Amerikaanse duo McDowell en Bussey sterk aan de wedstrijd gestart. Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam verdedigd niet scherp genoeg waardoor de Landsmeerse formatie na kwart één met 14-25 leidt.

In het tweede kwart blijft het verschil tussen beide ploegen op hetzelfde niveau, met name omdat Addie Micir een aantal scores kan laten aantekenen. Als Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam weer even verslapt profiteert Probuild Lions met een 0-6 run en kan met een 27-44 voorsprong de kleedkamers op gaan zoeken.

Ook de start van het 3e kwart is voor Probuild Lions dat de voorsprong kan uitbouwen naar 25 punten (30-55). Dan zijn het met name Zera Butter en Eline Kasius die de inhaalrace namens Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam starten. Via 37-55 staat er aan het einde van het 3e kwart een 49-62 op het scorebord.

Probuild Lions lijkt de weg kwijt te zijn want Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam komt in het begin van het laatste kwart snel dichterbij. Na een driepunter van Linda Appers is het verschil plots nog maar 6 punten (60-66). Na een turnover van Probuild Lions verzuimt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam echter marge nog verder te verkleinen en weet de ploeg van Laki Lakner alsnog de wedstrijd naar zich toe te trekken. Via onder andere 10 punten vanaf de vrije worplijn wordt het eindelijk 69-82 voor Probuild Lions.

 

Scores Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam: Zera Butter 23 (+ 6 rebounds), Addie Micir 16 (+ 6 rebounds), Rachel Roubehie-Fissa 11 (+ 7 rebounds), Eline Kasius 10 (+ 9 rebounds), Linda Appers 7, Lisa van den Adel 2.

 

Aankomende zaterdag wordt dus om 15.00 uur in Landsmeer wedstrijd nummer 5 gespeeld. Vervolgens volgt op woensdagavond om 20.00 uur wedstrijd nummer 6 in het Topsportcentrum Rotterdam. Toegangskaarten voor de thuiswedstrijd van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam zijn vanaf een uur voor aanvang van de wedstrijd verkrijgbaar aan de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam of tegen een gereduceerd tarief tot twee uur voor aanvang van de wedstrijden via http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/.

 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.