Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 28 april 2013
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam op voorsprong in play-offs (Dames 1 Team)


De dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam hebben de 3e wedstrijd in de finaleserie tegen Probuild Lions om de Nederlandse titel na een ruststand van 31-29 met 69-60 gewonnen. Door de zege heeft Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam in de best-of-7 serie een 2-1 voorsprong genomen. Aankomende woensdag volgt wedstrijd nummer vier, wederom in het Topsportcentrum Rotterdam.
De zege van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam kreeg vorm in het derde kwart, waaronder aanvoering van een uitblinkende Addie Micir (32 punten en 8 rebounds), afstand werd genomen van Probuild Lions. In het laatste kwart probeerde de tegenstander uit Landsmeer alles uit de kast te halen om de wedstrijd te laten kantelen, Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam verdedigde echter geconcentreerd de opgebouwde voorsprong die niet meer in gevaar kwam.

Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam zet net als in de eerste twee wedstrijden de toon door goed uit de startblokken te komen. Addie Micir zorgt voor een 5-0 voorsprong waarna Probuild Lions iets kan terug doen. Het verschil tussen beide teams blijft vervolgens de rest van het kwart te verwaarlozen en bij 16-16 wordt het einde van het eerste kwart bereikt.
Bij aanvang van het tweede kwart komt Probuild Lions voor het eerst en ook voor het laatst op een voorsprong (18-19). Linda Appers antwoord echter direct met een driepunter en als ook later Zera Butter en ook Addie Micir scorend doorkomen is de voorsprong met 25-21 weer voor Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam. Heel even lijkt het verschil door scores van Rachel Roubehie-Fissa verder op te lopen, maar Katie Bussey zorgt voor een klein verschil bij rust (31-29).
In de rust doet Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam-coach Joost van Rangelrooy wat tactische aanpassingen die in het derde kwart direct zijn vruchten afwerpen. Addie Micir opent met een driepunter en na twee scores van Zera Butter staat er een 38-32 stand op het scorebord. Katie Bussey kan in eerste instantie antwoorden, maar na een driepunter en gewone score van Rachel Roubehie-Fissa is het verschil plots 9 punten (45-36). Weer is het Katie Bussey die antwoord maar een driepunter van Addie Micir zorgt voor het eerst voor een verschil in de dubbele cijfers (48-38). Katie Bussey weet echter in de slotseconde van het kwart het verschil op 48-40 te brengen.
Net als in kwart drie start het laatste kwart met een driepunter van Addie Micir, kort daarna gevolg door een tweede waardoor de stand op 54-42 komt. Direct daarop wordt, na scores van Zera Butter, Linda Appers en Addie Micir het grootste verschil van de avond bereikt bij een 60-47 stand en nog iets meer als 6 minuten op de klok. Probuild Lions probeert dan op alle mogelijke manieren om Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam uit het spel te halen. De ploeg van coaches Joost van Rangelrooy en Michel Appers laat zich echter de kaas niet meer van het brood eten. Via 64-53 wordt uiteindelijk de wedstrijd professioneel uitgespeeld en met 69-60 naar zich toe getrokken.

Scores Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam: Addie Micir 32 (+ 8 rebounds), Zera Butter 14 (+ 6 rebounds), Rachel Roubehie-Fissa 11 (+ 6 rebounds), Linda Appers 6 (+6 rebounds), Priscilla van Andel 4, Eline Kasius 2.

Woensdagavond om 20.00 uur wordt wedstrijd nummer vier gespeeld in het Topsportcentrum Rotterdam. Toegangskaarten zijn vanaf een uur voor aanvang van de wedstrijd verkrijgbaar aan de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam of tegen een gereduceerd tarief tot twee uur voor aanvang van de wedstrijden via http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/.

Stand finale play-offs Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam 1 - 2

Uitslagen
Wedstrijd 1: Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam 50 - 62
Wedstrijd 2: Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam 64 - 59
Wedstrijd 3: Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam - Probuild Lions 69 - 60

Resterende wedstrijden
Wedstrijd 4: Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam - Probuild Lions -
Woensdag 1 mei om 20.00 uur, Topsportcentrum Rotterdam

Wedstrijd 5: Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam -
Zaterdag 4 mei om 15.00 uur, Indoor Centrum Landsmeer

Wedstrijd 6: * Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam - Probuild Lions -
Woensdag 8 mei om 20.00 uur, Topsportcentrum Rotterdam

Wedstrijd 7: * Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam -
Zaterdag 11 mei om 20.00 uur, Indoor Centrum Landsmeer

* indien noodzakelijk


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.