Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 24 april 2013
Nipte nederlaag Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam in wedstrijd 2! (Dames 1 Team)


De dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam hebben de tweede wedstrijd in de finale serie van de play-offs om het landskampioenschap verloren. Probuild Lions won na een 33-25 ruststand met 64-59. Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam verloor de wedstrijd in de kwarten twee en drie, maar toonde heel veel veerkracht door in het laatste kwart een achterstand van 25 punten bijna om te buigen in een zege. De stand in de best-of-7 serie is nu 1-1, maar door de winst in de eerste wedstrijd heeft Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam nog steeds het thuisvoordeel in handen. De volgende twee wedstrijden worden gespeeld in het Topsportcentrum Rotterdam. Zaterdagavond om 20.00 uur en volgende week woensdagavond op hetzelfde tijdstip.

Net als in wedstrijd één is de opening voor Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam. Via scores van Rachel Roubehie-Fissa, Zera Butter en twee van Addie Micir wordt het 0-8 voordat Probuild Lions het netje vindt. Via Lisa van den Adel, Zera Butter en Rachel Roubehie-Fissa gaat Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam echter vrolijk door en met een 2-17 tussenstand lijkt de start een kopie van wedstrijd één. Na een time-out van Probuild coach Laki Lakner komt de thuisploeg beter in het spel daar waar Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam het momentum verliest. Door 9 punten op rij van de thuisploeg is de stand na het eerste kwart 11-17.
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam weet in het tweede kwart niet het ritme te vinden, daar waar Anete Horelika namens Probuild continue tot scoren weet te komen. Via 17-21 pakt de thuisploeg met nog 4 minuten op de klok voor het eerste de leiding (24-21). Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam heeft geen antwoord en Probuild kan de voorsprong uitbouwen bij rust tot 33-25.
Ook na rust blijft Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam zoekende naar een juiste speelwijze en een methode om Anete Horelika af te stoppen. De oplossing blijft echter achterwege en Probuild Lions weet de voorsprong fors uit te breiden. Met nog 2:36 op de klok in het derde kwart staat het maximale verschil op het scorebord (54-29). Zera Butter is dan echter diegene die Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam op het juiste pad brengt en door 5 punten op rij de eindstand van het 3e kwart op 54-34 brengt.
Daar waar het thuispubliek al langzaam de zege begint te vieren is het Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam dat met een ongekende vechtlust de marge langzaam maar zeker verkleint. Lisa van den Adel en Linda Appers pakken de eerste scores in het laatste kwart (54-38) en na twee rake vrije worpen van Probuild Lions zijn het zes punten op rij van Zera Butter die de score op 56-44 brengt. Probuild Lions is de weg volledig kwijt daar waar Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam helemaal terug in de wedstrijd komt. Via Addie Micir en Eline Kasius wordt het 61-57 met nog 2:24 op de klok. Even later maakt Zera Butter er 61-59 van en lijkt een onmogelijk lijkende achterstand alsnog omgezet te worden in een zege. Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam verzuimt echter vier vrije worpen te verzilveren en als ook Zera Butter met haar 5e fout maakt lijkt de wedstrijd alsnog gespeeld. Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam weet echter nogmaals balbezit te veroveren en mist met nog 0:15 seconden de kans op de verlenging. Probuild weet dan op de vrije worplijn de wedstrijd met 64-59 alsnog naar zich toe te trekken.

Scores Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam:
Zera Butter 20 (+ 12 rebounds), Addie Micir 15 (+ 9 rebounds), Rachel Roubehie-Fissa 10 (+ 8 rebounds), Eline Kasius 8, Lisa van den Adel 4, Linda Appers 2.

Zaterdagavond om 20.00 uur volgt dus wedstrijd nummer drie in het Topsportcentrum Rotterdam. Toegangskaarten zijn vanaf een uur voor aanvang van de wedstrijd verkrijgbaar aan de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam of tegen een gereduceerd tarief tot twee uur voor aanvang van de wedstrijden via http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/.
 

Stand finale play-offs Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam 1 - 1

Uitslagen
Wedstrijd 1: Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam 50 - 62
Wedstrijd 2: Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam 64 - 59

Resterende wedstrijden
Wedstrijd 3: Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam - Probuild Lions -
Zaterdag 27 april om 20.00 uur, Topsportcentrum Rotterdam

Wedstrijd 4: Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam - Probuild Lions -
Woensdag 1 mei om 20.00 uur, Topsportcentrum Rotterdam

Wedstrijd 5: Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam -
Zaterdag 4 mei om 15.00 uur, Indoor Centrum Landsmeer

Wedstrijd 6: * Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam - Probuild Lions -
Woensdag 8 mei om 20.00 uur, Topsportcentrum Rotterdam

Wedstrijd 7: * Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam -
Zaterdag 11 mei om 20.00 uur, Indoor Centrum Landsmeer

* indien noodzakelijk
 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.