Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 21 april 2013
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam pakt 1e wedstrijd in finale (Dames 1 Team)


De dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam zijn de finale serie van de play-offs om het landskampioenschap goed begonnen. In Landsmeer werd Probuild Lions na een 18-34 ruststand met 50-62 verslagen. In de best-of-7 serie is de stand daarom 1-0 in het voordeel van de ploeg van coaches Joost van Rangelrooy en Michel Appers. Aankomende woensdag volgt wedstrijd nummer twee, wederom in het Indoor Centrum Landsmeer. Daarna verhuist het circus voor de wedstrijden drie en vier naar het Topsportcentrum Rotterdam.

Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam dankte de zege in de ouverture van de finalereeks aan een goede start van de wedstrijd. In het eerste kwart weet Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam de ploeg uit Landsmeer op twee punten te houden, ongetwijfeld de laagste scoreperformance in de historie van de play-offs, terwijl het zelf 16 punten op het scorebord kan laten noteren via onder andere 8 punten van Eline Kasius en 4 punten van Lisa van den Adel.
De matige start van Probuild Lions is wellicht te wijten aan de zenuwen, anderzijds is Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam op alle fronten scherper. Na de 2-16 opening probeert Probuild Lions in het tweede kwart wel dichterbij te komen maar Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam beantwoord via onder andere Linda Appers en Zera Butter elke score van de thuisploeg met een score aan de andere zijde. Het verschil blijft hierdoor hangen tussen de 14 en 20 punten. De marge aan het einde van het tweede kwart is uiteindelijk 16 punten (18-34).
Ook in het derde kwart lukt het Probuild Lions niet echt dichterbij te komen. Weliswaar gaat Katie Bussy zich meer met de scores bemoeien, Eline Kasius en Zera Butter weten telkens namens Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam te antwoorden. Beide speelsters weten de avond af te sluiten met mooie double-double’s (22 punten/13 rebounds en 14 punten/10 rebounds). Rachel Roubehie-Fissa neutraliseert ondertussen continu Molly McDowell waarmee de angel uit de Landsmeerse formatie wordt gehaald. Na het derde kwart is het verschil daarom nog steeds 17 punten (32-49).
Het laatste kwart start met een drie minuten durende scoreloze periode. Even lijkt Probuild Lions via 5 punten op rij terug te komen maar Eline Kasius zorgt er met een score plus bonus voor dat het verschil niet nog kleiner wordt. Niet veel later, met nog ruim drie minuten op de klok gooit Probuild Lions coach Laki Lakner de handdoek en haalt zijn basisspeelsters naar de kant. Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam neemt dan ook wat gas terug waardoor de marge nog iets terug dreigt te lopen. Eline Kasius en Rachel Roubehie-Fissa zorgen er echter voor dat de voordelige marge aan het einde nog altijd boven de tien punten blijft en een 50-62 eindstand op het bord verschijnt.
Al met al een mooie zege van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam dat als collectief een meer dan puike prestatie heeft neergezet in de eerste wedstrijd van de play-offs. Woensdag staat echter wedstrijd nummer twee op het programma en die start gewoon weer met 0-0.

Scores Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam:
Eline Kasius 22 (+ 13 rebounds), Rachel Roubehie-Fissa 15 (+ 6 rebounds, 4 assists), Zera Butter 14 (+ 10 rebounds), Linda Appers 4 (+ 7 rebounds), Lisa van den Adel 4 (+ 6 rebounds), Addie Micir 3 (+ 7 rebounds).

Stand finale play-offs (best-of-7)
Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam 0 - 1

Uitslagen
Wedstrijd 1: Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam 50 - 62

Resterende wedstrijden
Wedstrijd 2: Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam
Woensdag 24 april om 20.00 uur, Indoor Centrum Landsmeer

Wedstrijd 3: Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam - Probuild Lions
Zaterdag 27 april om 20.00 uur, Topsportcentrum Rotterdam

Wedstrijd 4: Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam - Probuild Lions
Woensdag 1 mei om 20.00 uur, Topsportcentrum Rotterdam

Wedstrijd 5: * Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam
Zaterdag 4 mei om 15.00 uur, Indoor Centrum Landsmeer

Wedstrijd 6: * Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam - Probuild Lions
Woensdag 8 mei om 20.00 uur, Topsportcentrum Rotterdam

Wedstrijd 7: * Probuild Lions - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam
Zaterdag 11 mei om 20.00 uur, Indoor Centrum Landsmeer

* indien noodzakelijk
 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.