Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 14 april 2013
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam naar finale play-offs (Dames 1 Team)


De dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam hebben voor het derde opeenvolgende jaar de finale serie bereikt voor de strijd om het nationaal kampioenschap. In Amsterdam werd CTO Amsterdam na een 35-33 ruststand met 74-81 verslagen. De eindstand in de best-of-5 serie komt hiermee op 3-1 in het voordeel van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam. De tegenstander in de eindstrijd is nog niet bekend. In de andere halve finale staat Probuild Lions op een 2-1 voorsprong tegen Lekdetec.nl en wordt deze zondag wedstrijd nummer vier om 16.00 uur in Bemmel gespeeld.

Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam komt tegen CTO Amsterdam matig uit de startblokken. CTO Amsterdam weet met een driepunter en gewone score op 5-0 te komen voordat Zera Butter en Rachel Roubehie-Fissa iets kunnen terugdoen. Gedurende het eerste kwart behoudt het talententeam continue een voorsprong die bij een 17-9 stand het maximum verschil kent. Priscilla van Andel, Lisa van den Adel en Zera Butter zorgen er echter voor dat de marge aan het eind van het kwart slechts twee punten is (17-15).
Het tweede kwart blijft CTO Amsterdam aan de goede kant van de score zonder echt afstand te kunnen nemen. Telkens als echter het verschil dreigt op te lopen antwoord Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam op gepaste wijze. Bij 15-22 zijn het Lisa van den Adel met een driepunter en Rachel Roubehie-Fissa die de marge verkleinen, bij 26-32 is het Michelle de Graaf die met twee scores goed doorkomt. Zo gaan beide ploegen met een 35-33 stand de kleedkamers in.
Het derde kwart is geheel en al voor Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam. De ploeg van coaches Joost van Rangelrooy en Michel Appers weet via twee driepunters van de uitblinkende Rachel Roubehie-Fissa en een lay-up van Lisa van den Adel voor het eerst een voorsprong te pakken (37-41). Als niet veel later Addie Micir er weer een drietje in knalt gevolgd door een gewone score is de marge zeven punten (39-46). Heel even lijkt het CTO Amsterdam te kunnen antwoorden, maar na een score van Linda Appers en tien punten op rij van Rachel Roubehie-Fissa wordt de marge vergroot tot 49-58. Addie Micir met een drietje en Zera Butter met twee rake vrije worpen zetten vervolgens de eindstand van kwart drie op het bord (51-63).
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam denkt echter de goede fase van kwart drie makkelijk te kunnen doorzetten in het laatste kwart. De ploeg komt echter bedrogen uit want het weet vervolgens ruim zes minuten niet te scoren waardoor CTO Amsterdam het verschil weer op één punt kan brengen (62-63). Maar weer laat Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam zien dat de mentaliteit en vechtlust prima is. Met gedreven spel wordt CTO Amsterdam de duimschroeven weer aangedraaid en komt het door een driepunter van Addie Micir op 62-68. CTO Amsterdam probeert vervolgens Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam vanaf de vrije worplijn te laten missen, maar Rachel Roubehie-Fissa, Zera Butter en Addie Micir verzaken niet. Met 74-81 wordt de winst gepakt en een plek in de finalereeks veilig gesteld. De ploeg verdient een groot compliment voor de wijze waarop het op en naast het veld is omgegaan met de vele blessures die de ploeg de afgelopen twee maanden geteisterd heeft. Het verlies van Tahnee Volgelsang met een zware knieblessure, het verlies van international Leonie Kooij met een zware enkelblessure en beperkte inzet van Priscialla van Andel als gevolg van een overbelaste knie is door het team op een meer dan prima wijze opgevangen met de finale plek als resultaat.

Scores: Rachel Roubehie-Fissa 28 (+ 9 rebounds, 4 assists), Zera Butter 17 (+4 assists), Addie Micir 17 (+ 5 assists), Lisa van den Adel 9, Michelle de Graaf 4, Priscilla van Andel 4, Linda Appers 2 (+ 5 rebounds), (Eline Kasius 8 rebounds),Uitslagen halve finale play-offs

1e ronde
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam - CTO Amsterdam 97 - 52
Probuild Lions - Lekdetec.nl 89 - 68

2e ronde
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam - CTO Amsterdam 64 – 59
Probuild Lions - Lekdetec.nl 91 - 84

3e ronde
CTO Amsterdam - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam 59 - 51
Lekdetec.nl - Probuild Lions 101 - 99

4e ronde
CTO Amsterdam - Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam 74 - 81

Stand halve finale play-offs

Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam * - CTO Amsterdam 3 – 1
Probuild Lions - Lekdetec.nl 2 – 1

* naar finale serie (best-of-7), start zaterdag 20 april 2013

Resterende programma halve finale play-offs

4e ronde
14-04-2013 16:00 Lekdetec.nl - Probuild Lions

5e ronde (indien noodzakelijk)
17-04-2013 20:00 Probuild Lions - Lekdetec.nl

 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Keyser Sparks UIT
12-10-2019, 15:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Wyba UIT
12-10-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Pubquiz, vr.15-11, 19:30u (

In de Tipp Inn
(Nog onder voorbehoud, maar houd die datum vrij!

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.