Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 24 maart 2013
H22-1 gezellig maar kansloos tegen River Trotters (Heren 22-1 Team)


H22-1 gezellig maar kansloos uit tegen River Trotters.
Na de verlies partij vorige week thuis tegen SVO mochten we gisteren vroeg op de zaterdagmiddag naar River Trotters. Wedstrijden tegen hen waren tot voor kort spannend. Maar als we nu naar de stand kijken in de competitie dan moet H22-1 van Binnenland een eind omhoog kijken op de ranglijst om River Trotters bovenaan t e vinden. Gaan we er deze keer een leuke game van maken?
We hebben slechts 1 scheidsrechter bij aanvang. Arsenio mocht van start gaan om de sprongbal te  winnen, samen met Jos, Finn, Spierbal en Matthias.  Jos opent de score gevolgd door 2 acties van Finn. Het staat 2-6. Helaas staan wij daarna verdedigend te slapen in het veld. Links en rechts worden we voorbij en eruit gelopen  door hun nummers 6, 13 en 8. River Trotters houdt het tempo hoog en voor wij het beseffen is het 29-15, einde eerste kwart.  Met een andere tactiek 5 man het veld ingestuurd in het 2e kwart. Helaas geven we hun nummer 4 weer iets te veel ruimte en die gooit er wederom een driepunter in.  Coen schiet er aan onze kant een paar 2 punters in en we komen iets dichter bij. We zetten wat druk via een zone press op River Trotters en dat werkt. We komen zelfs terug tot 39 -32 en nog 2 minuten te gaan tot de rust. Helaas zorgt de time-out ervoor dat River Trotters hun spel weer op orde heeft. Nog een driepunter om onze oren en het gat is geslagen met 45-32 gaan we de rust in. Je merkt aan de beleving dat nog een keer terug komen er niet meer in zit. Aanvang 3e kwart laten we hun nummer 4 wederom vrij om direct een driepunter te scoren en in de volgende aanval van hun nog een keer. Een stapje extra doen om hem de bal niet aan te laten nemen ……..? Ook aanvallend loopt het niet, de passing naar elkaar klopt niet. Een stroomstoring zorgt voor de nodige hilariteit. Het was 2 seconden pik donker in de zaal en onze bal ging wel door het netje maar niemand zag het.  Gezelligheid en lachen in het veld met de scheidsrechter maar de wedstrijd was gespeeld op dat moment. River Trotters had er nog wel zin in en ze zetten ons een beetje onder druk waardoor we vaak balverlies hadden.  Individueel gooien we er nog wel een paar ballen in, Remco en Coen beiden een driepunter, maar als team en individueel wordt er slecht verdedigd. De 2e scheidsrechter is gearriveerd en doet de laatste paar minuten mee in het 3e kwart. Zijn eerste fluit acties worden niet enthousiast ontvangen. Stand 3e kwart 29-20 voor River Trotters. We wisselen door in het 4e kwart, en richting het eind signaal mag er nog meer gewisseld worden omdat Finn en Martin beiden met 5 fouten het veld mogen verlaten.  Ook het  4e kwart is voor River Trotters met 16 tegen 10 en dat zorgt voor een eindstand van 91-62. Douchen en met een dikke nederlaag terug naar Barendrecht.

De punten bij ons waren als volgt verdeeld: Nick 4, Jos 4, Remco 11, Finn 11, Martin 6, Coen 11, Spierbal 8, Arsenio 1 en Matthias 6.   


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Loon Lions Thuis
09-11-2019, 20:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen WBB Giants UIT
09-11-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.