Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 10 maart 2013
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam verliest koppositie (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam hebben de koppositie van de dameseredivisie moeten afstaan aan Probuild Lions. In de onderlinge wedstrijd in Landsmeer wist Probuild Lions met 74-66 de zege te pakken en hierdoor is Probuild Lions op onderling resultaat koploper. In de tweede wedstrijd op zaterdagavond verzekerde Lekdetec.nl zich door een 89-72 zege op De Wit-Grasshoppers van de vierde en laatste play-off plaats. De andere deelnemer aan de play-offs is CTO Amsterdam, dat zondag nog in actie komt tegen Dozy BV Den Helder.

Coach Joost van Rangelrooy moet het in Landsmeer doen zonder Priscilla van Andel die door een knieblessure enkele weken rust moet houden. Daarbij is ook assistent-coach Michel Appers ziek thuis achtergebleven. Voor Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam is dit echter geen belemmering op goed uit de startblokken te komen. Met prima basketball en een sluitende verdediging wordt onder aanvoering van een goed spelende Rachel Roubehie-Fissa, Addie Micir en Zera Butter een voorsprong van 6-13 genomen. Als vlak voor het einde van het kwart Linda Appers een driepunter loslaat en Rachel Roubehie-Fissa nog een score aantekent is de stand 10-22.
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam gaat in kwart twee op dezelfde voet verder. Probuild Lions heeft niets in te brengen en Eline Kasius en Leonie Kooij vergroten de voorsprong tot 13-30. Even later staat er met 15-34 de grootste voorsprong op het scorebord, maar Probuild Lions weet dan in korte tijd de marge te verkleinen zodat bij een 32-40 stand het rustsignaal klinkt.
In kwart blijft het verschil tussen beide ploegen in eerste instantie rond de tien punten hagen. Duidelijk is wel dat de sfeer in het veld wat grimmiger wordt en de intensiteit bij beide teams hoger. Als het lijkt dat Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam met een ruime voorsprong de rust in kan gaan weet Probuild Lions de achterstand in de laatste minuten toch nog te verkleinen tot 50-53.
Heel even lijkt het bij de start van kwart vier dat Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam het heft weer in handen neemt want via Rachel Roubehie-Fissa en Eline Kasius wordt het 52-57.

Via Molly McDowell neemt Probuild een 63-59 voorsprong. Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam komt echter via Zera Butter en Leonie Kooij bij 64-64 nog langzij, maar bij 68-64 staat Probuild Lions weer aan de goede kant van de score. Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam probeert dan nog door het stoppen van de klok het tij te keren, maar Probuild faalt niet vanaf de vrije worplijn en pakt alsnog met 74-66 de zege.

Scores: Rachel Roubehie-Fissa 18, Leonie Kooij 13 (+ 10 rebounds), Eline Kasius 11 (+ 6 rebounds), Addie Micir 10, Zera Butter 9 (+ 5 steals), Linda Appers 3, Lisa van den Adel 2.

Aankomende week is er geen competitiebasketbal in verband met het All Star Gala. Die week daarop (zaterdag 23 maart) speelt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam de finale om de NBB-beker. Tegenstander is dan wederom Probuild Lions. Plaats van handeling is het Topsportcentrum Rotterdam.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.