Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 10 februari 2013
Sterk slot bezorgt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam de winst (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam hebben de uitwedstrijd tegen een uitstekend spelend Dozy BV Den Helder met 77-82 gewonnen. Vooral na rust speelde de ploeg van coach Joost van Rangelrooy een stuk beter dan de afgelopen weken, en met een uitblinkende Eline Kasius (34 punten, 6 rebounds en 6 steals) in de hoofdrol kon de winst mee naar huis worden genomen. Door het verlies van CTO Amsterdam bij Lekdetec.nl (83-60) en de winst van Probuild Lions op De Wit-Grasshoppers (99-64) zijn zowel Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam als Probuild Lions als eerste verzekerd van een plek in de play-offs.

Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam weet dat wedstrijden in Den Helder nooit makkelijk zijn, en dat was zaterdagavond niet anders. Weliswaar staat Dozy BV Den Helder op dit moment laatste op de ranglijst, in de ploeg zit voldoende talent om het elke tegenstander moeilijk te maken. In de eerste helft bleek dit nadrukkelijk. Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam had met name moeite om guard Maaike Klein af te stoppen en was daarnaast aanvallend niet scherp genoeg. In het eerste kwart gaat het tot 9-8 nog gelijk op als de thuisploeg een kleine voorsprong kan nemen (10-16). Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam blijft echter in de buurt en Rachel Roubehie-Fissa kan vlak voor het einde van het eerste kwart de achterstand met een driepunter verkleinen tot 20-19.
Via Leonie Kooij weet Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam bij de start van kwart twee even de voorsprong te pakken (23-22) als Dozy BV Den Helder middels een aantal driepunters de voorsprong kan terugpakken en uitbouwen. De productie aan de kant van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam is dan nagenoeg alleen afkomstig van Eline Kasius die zorgt er voor zorgt dat het verschil niet al te veel oploopt. De voorsprong bij rust is echter met 45-38 wel voor de thuisploeg.
Na rust staat er een totaal ander Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam op het veld. De donderspeech van coach Joost van Rangelrooy in de rust heeft duidelijk zijn uitwerking. De ploeg speelt scherper en de verdediging aluit een stuk beter dan voor rust. Via Leonie Kooij, die uiteindelijk met een mooie double-double eindigt (14 punten en 12 rebounds) en Eline Kasius wordt de achterstand langzaam kleiner gemaakt. Ook Addie Micir neemt met een aantal acties richting ring het team op sleeptouw waardoor aan het einde van het derde kwart de achterstand nog maar 2 punten is (63-61).
Diezelfde Addie Micir en Eline Kasius zorgen dan bij het begin van kwart vier voor de ommekeer (67-69). Dozy BV Den Helder blijft echter strijden voor wat het waard is en blijft aanklampen zonder dat het echter nog langszij kan komen. De ook voor het publiek aantrekkelijke wedstrijd blijft echter spannend tot de laatste seconde en pas in de laatste minuut kan Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam de zege veiligstellen.

Scores: Eline Kasius 34 (+ 6 rebounds en 6 steals), Addie Micir 18, Leonie Kooij 14 (+ 12 rebounds, Michelle de Graaf 6, Rachel Roubehie-Fissa 5, Zera Butter 5.

Aankomende dinsdagavond speelt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam in de halve finale van de NBB-beker in Amsterdam tegen BC Apollo. De wedstrijd in de Apollohal begint om 20.00 uur.

Voor de competitie speelt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam aankomende zaterdag de thuiswedstrijd tegen De Wit-Grasshoppers. De wedstrijd in het Topsportcentrum Rotterdam begint om 20.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/.
 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.