Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 3 februari 2013
Dramatische start nekt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam hebben de thuiswedstrijd tegen Probuild Lions, de nummer twee van de ranglijst, met 59-70 verloren. In het Topsportcentrum Rotterdam was de slechte start van het team van Joost van Rangelrooy uiteindelijk de oorzaak van de nederlaag. Het eerste kwart wist de ploeg uit Landsmeer door met name Katie Bussey met een ruime marge af te sluiten (12-28). Alhoewel Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam in het vervolg van de wedstrijd nog een aantal malen dichtbij kon komen, bleek de ploeg niet in staat het grote verschil uit kwart één helemaal goed te maken.
Door de nederlaag is de voorsprong van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam op de ranglijst nog maar vier punten op Probuild Lions. De nummer drie van de ranglijst CTO Amsterdam won van Dozy BV Den Helder met 79-93 en volgt op acht punten achterstand van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam. De nummer vier van de ranglijst is De Wit-Grasshoppers  dat met 73-65 te sterk was voor Lekdetec.nl.
 
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam moet het in de topper tegen Probuild Lions naast Tahnee Vogelsang ook doen zonder Rachel Roubehie-Fissa. De guard heeft een voetblessure en met het oog op de belangrijke wedstrijden die later dit seizoen nog komen neemt Joost van Rangelrooy geen enkel risico. Het eerste kwart speelt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam veel te afwachtend en geeft Katie Bussey continue te veel ruimte. De schutter profiteert maximaal en mede door haar vijf driepunters leidt Probuild na kwart één met 12-28.
In kwart twee blijft het verschil in eerste instantie hangen rond de vijftien punten. Met nog een minuut of drie op de klok komt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam wat beter in het spel en weet de achterstand bij rust toch nog terug te brengen tot tien punten (29-39).
Het derde kwart start Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam wat scherper en weet via Zera Butter de marge tot binnen de tien punten grens te brengen.  Linda Appers en Leonie Kooij verkleinen het gat dan toch weer toch acht punten aan het eind van kwart drie (45-53).
In kwart vier zorgen Zera Butter en Leonie Kooij er voor dat de marge op zes punten komt (51-57) met nog een minuut of zeven op de klok.  Probuild profiteert optimaal en weet aan de hand van routenier Molly McDowell de voorsprong toch weer te vergroten om zo met 59-70 de verdiende overwinning te pakken.
 
Scores: Zera Butter 18 (+ 4 assists, 5 rebounds), Leonie Kooij 12 (+ 12 rebounds, 6 assists), Addie Micir 11, Priscilla van Andel 9 (+ 5 rebounds), Linda Appers 7 (+ 5 rebounds), Lisa van den Adel 2.
 
Aankomende zaterdag speelt Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam de uitwedstrijd tegen Dozy BV Den Helder. De wedstrijd in Den Helder begint om 19.00 uur.

Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.