Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 31 januari 2013
Challenge Sports/Binnenland naar halve finale bekertoernooi, (Dames 1 Team)


zaterdag de topper tegen Probuild Lions
 
De dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam hebben gisterenavond door een 62-69 zege in Tubbergen op Eurosped/Twente de halve finale van het NBB-bekertoernooi bereikt. De zege tegen de koploper van de promotiedivisie kwam moeizaam tot stand, alhoewel de ploeg van coaches Joost van Rangelrooy en Michel Appers altijd aan de goede kant van de kant van de score stond. Gegeven het feit dat Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam op dit moment zeker niet in al te goede doen is en dat de ploeg geteisterd wordt door blessures en griepgevallen was het spel en inzet aanmerkelijk beter dan tijdens het verlies van afgelopen weekend bij Lekdetec.nl.
In de halve finale zal Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam uitkomen tegen de huidige nummer twee van de promotiedivisie, BC Apollo. Deze wedstrijd zal naar verwachting in de tweede helft van februari worden gespeeld.
 
Veel tijd om te herstellen van de bekerwedstrijd heeft Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam niet. Aankomende zaterdag wacht namelijk voor de competitie de topper tegen Probuild Lions. De ploeg van coach Laki Lakner speelde tot nu toe dit seizoen wisselvallig, maar lijkt langzaam op stoom te komen. Zoals eerder gesteld zit Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam juist in een wat moeilijkere periode, maar bij winst kan wel de meest optimale uitgangspositie voor de play-offs bijna zeker worden gesteld. De wedstrijd in het Topsportcentrum Rotterdam begint om 20.00 uur.
Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/.
 

Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.